radoos Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Witam zna ktoś możę jakiś programik który powie mi jaką mam płyte główną (fimamodel) i jaki bios ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Geez a nie lepiej spojrzec na pudelko? Nawet jesli nie masz pudelka to odkrec obudowe i zobacz - na plycie masz napisana firme i model... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 sisoftwaresandra np... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ctbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 U mnie Sandra się zawiesza jak daje jej sprawdzenie mobo. :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Witam zna ktoś możę jakiś programik który powie mi jaką mam płyte główną (fimamodel) i jaki bios ? Ech, najlatwiejszy sposob: wciskasz Pause/Break podczas ekranu BIOSa i czytasz: pierwsze 8 cyfr na dolnym numerze [to dta], potem jest nazwa chipsetu, itp. Prodfucenta mozesz znalezc na samej plycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 na http://www.bios.pnet.pl jet tabela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 http://www.bios.pnet.pl podano kilka sposobów identyfikacji, są także linki do producentów, podano także jak aktualizować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...