set2004 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 po pierwsze niemam morzliwości sprawdzenia na kompie z 8x AGP ja mam na MSI KT3v tylko 4x :( a testowanie na nastempnym komie z agp 4x zbytni mija sie z celem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 loooooooool a co za roznica czy agpx8 czy x4? wydajnosc ta sama , ten radek tez bedzie chulal na agpx4 wiec nie wiem z czym masz taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a czy ktos cos wie o niekreconcych sie radkach ? moze to jakas blokada w biosie ? , na 8 potokow działa , tylko nie reaguje na zmiany zegara proca. pamiec sie podkreca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 No gulises ma wsumie racje nikt tego niewie niestety ja niechce testować jakiś nowych metod :) a do poprzednich wypowiedzi instalowałem catalistika 3.4 i robił tosamo teraz obecnie mam agp 4x a chodzi mi oto zeby sprawdzić go na 8x wiem ze róznicy niema ale napięcie jest inne podawane na AGP a coś mi zalatuje ze to bedzie wina płyty głównej poniewarz MSI KT3V jest chyba najbardziej konfiliktową płytą jakom miałem zaszczyt posiadać :) chciałem dodać ze karta bardzo dobrze się podkręca i prawie wogle się nie grzeje a te 8 potoków by się przydało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoalien Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Witam, posiadam 2 radki 9500 - Saphire9500/128mb i power color9500/64mb?czerwony laminat od ati? saphire się moduje a power color ma te same objawy - po zmodowaniu i restarcie compa czarny obraz i słychać że system pracuje. Kartę kupiłem w grudniu 92r. jedną z pierwszych w Krakowie, zmieniałem bios, wkładałem w różne płyty i to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Cytat No gulises ma wsumie racje nikt tego niewie niestety ja niechce testować jakiś nowych metod :) a do poprzednich wypowiedzi instalowałem catalistika 3.4 i robił tosamo teraz obecnie mam agp 4x a chodzi mi oto zeby sprawdzić go na 8x wiem ze róznicy niema ale napięcie jest inne podawane na AGP a coś mi zalatuje ze to bedzie wina płyty głównej poniewarz MSI KT3V jest chyba najbardziej konfiliktową płytą jakom miałem zaszczyt posiadać :) chciałem dodać ze karta bardzo dobrze się podkręca i prawie wogle się nie grzeje a te 8 potoków by się przydało Oj kolego... Ja mam KT3V jakis rok i bez problemu śmigała GF3, teraz Radek, SB Live!, modem... Nie dam złego słowa na płyte powiedzieć... no, moze by się większa regulacja napiecia CPU przydała ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Witam, mnie od samego początku tego TOPICu zastanawia jeden fakt, czemu kolo się nie pogodzisz z faktem że nie da się ich odblokować? Przecież taka opcja jest bardzo prawdopodobna. Moja po reinstalu chwile się włącza na 8 potoków, a potem zgon, wyłącza się monitor ale komp biega jako tako. Jakoś nie robię z tego problemu, poprostu nie chodzi i już. Na upartego chcesz nauczyć kota latać? :) niektórym się to udało bo to były kaczki ale ani oni tego nie wiedzieli (na szczęście) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...