radoos Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Witam Zna ktoś adres jakiejs stronki z opisem tego softu bo wydał mi sie ciekawy a nie mam zielonego pojecia jak to skonfigurować i z tego kożystać A może ktoś mógłby napisać ... z góry wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Hey tego sie nie konfiguruje, samo dziala :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 a czy to działa pod WinXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Jasne ze tak. Ja SpeedFana uzywam, a spojrz na moj podpis... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Zna ktoś adres jakiejs stronki z opisem tego softu bo wydał mi sie ciekawy a nie mam zielonego pojecia jak to skonfigurować i z tego kożystać Narazie sprawdz czy zmieniajac wartosc procentowa przy Speed01 Speed02 itd. czy zmienia sie predkosc z jaka kreci sie wiatrak (troche wyzej podaje obroty jesli masz wiatrak z pomiarem) albo uslyszysz ze zwalnia (szczegolnie jesli dasz na 0) Jesli dziala to daj znac :) dostaniesz wiecej informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 moja płyta chyba nie współpracuje ze speedFanem po włączeniu widze te trzy temperatury ,ale żadnych potencjometrów tam nie widze Może jest jakis inny soft robiący to samo :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 moja płyta chyba nie współpracuje ze speedFanem po włączeniu widze te trzy temperatury ,ale żadnych potencjometrów tam nie widze Może jest jakis inny soft robiący to samo :?: Odpal program Configure i zakladka Speeds i zaznacz "ptaszkiem" oba. Ja swego czasu szukalem softu ktory by regulowal obroty i nie znalazlem niczego oprocz speedfan'a, naszczescie ten u mnie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 u mnie pod zakładką speed niestety nic niema do zaznaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 u mnie pod zakładką speed niestety nic niema do zaznaczenia. Hmm to dziwne bo nawet jak plyta nie obsluguje to sa "Speed". Nie masz przypadkiem odpalonego PCAlert? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 u mnie pod zakładką speed niestety nic niema do zaznaczenia. Hmm to dziwne bo nawet jak plyta nie obsluguje to sa "Speed". Nie masz przypadkiem odpalonego PCAlert? Co to jest PcAlert ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 w speed fanie pokazuje mi sie takie cos: I/O properly initialized Linked ISA BUS at $0290 Linked VIA VT82C686 SMBUS at $5000 Scanning ISA BUS at $0290... INFO: ISA seems to be unused Scanning SMBus at $5000... VIA686A ($A0) found on ISA at $6000 Found WDC WD200EB-00BHF0 (19,6GB) End of detection Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 To chyba wina plytki... PCALert to program do monitorowania temperatury i obrotow, marny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...