noname Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Czy ktoś z was korzystał może z AutoCad'a 2000 w winXP? Ja urzywałem go wcześniej w win 98 i nie było problemu, teraz mam XPka, AutoCad zainstalował sie ok, ale przy odpalaniu wyskakuje błąd krytyczny. Może to kwestia jakiegoś cracka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 spoko , chodzi / sprawdzałem i na 2000 i 2000i/ masz coś nie tak z poprawiaczem / a nie lepiej jakieś cyferki zapodać? :)/ pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 po pierwsze to AutoCad na XP jest 3 razy wolniejszy ni| na w2k o bBdach nic nie sByszaBem ale o szybko[ci tak tak wic po co ci ten XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Ściągnij sobie ze strony www.autodesk.com.pl uaktualnienie pod xp. Wtedy na pewno ruszy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noname Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Dzięki za wszystkie sugestie. Z XPka raczej rezygnować nie będę, podoba mi się, ale popróbuje z tym uaktualnieniem. Mój kumpel jakiś czas temu próbował i coś mu nie poszło, ale zobaczę. W ostateczności zainstaluję na dysku tandem winXP/win98se, 98-ka do AutoCada i innego nieXPkowego softu a XP do całej reszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 wiem ze to niektórych wkurzy ale czy nie lepiej jest mieć w2k do wszystkiego szybszy i najstabil;niejszy z wszystkich wind Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 ale nie tak ładny :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...