prezes Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Mam radka 9600se <-hehe SE) ale to nie moj, zeby niebyło bo ja bym takiego gowna se nie kupił płyta MSI na kt400 i wszystko smiga poinstalacji ale uwaga gdzy instaluje stery od grafy:referencyjne lub catalisty lub omegi to po restercie widze ciemnosc. czrno i tyle w trybie awaryjnym wszystko dziła, wszystkiego juz probowałem komp musi działac dzis do wieczora.. ratunku moze sie ktos spatkał z taka idiotyczna sytuacją. wszystko inne dziła i sie zainstalowało idealnie sp1 tez mam. w biosie przestawiałem juz wszystko i zonk ciemnosc.... karta z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a czy jakas niekompatybilnosc?? sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 ratunku pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Sterowniki albo z plyty albo z karty. Po drugie mniejszy szit niz Twoja karta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...