goram Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ściągnołem sobie filmy w formacie .avi i żaden z nich nie działa. próbowałem otwierać je różnymi programami ale jest to samo tzn. otwieram je w Window Media Player i pisze że jest coś z kodekaki i dekoderami (nic nie kapuje) w Real player pisze nie niema jakiegoś dekodera divx. Pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Na stronie www.mp4.com.pl są programy do filmów Tam znajdziesz coś co sprawdzi czy nie są uszkodzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ściągnołem sobie filmy w formacie .avi i żaden z nich nie działa. próbowałem otwierać je różnymi programami ale jest to samo tzn. otwieram je w Window Media Player i pisze że jest coś z kodekaki i dekoderami (nic nie kapuje) w Real player pisze nie niema jakiegoś dekodera divx. PomóżcieNo właśnie a zainstalowałeś kodeki? Jak nie to się nie dziw. PO prostu znajdź go i po kłopocie... A nawet poświęciłem minutkę i ci znalazłem:http://www.divx.com/products/product_list.php?typeid=1 POwinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 zainstaluj sobie divx 5.0.2 i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Divx 5.0.2 nie zawsze wszystko zalatwi -czasami potrzebna są rzadko spotykane kodeki, które nie obsługuje divx (ja mam taki proble m z paroma filmami- jakieś dziwne kodeki do dźwięku zostały użyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Divx 5.0.2 nie zawsze wszystko zalatwi -czasami potrzebna są rzadko spotykane kodeki, które nie obsługuje divx (ja mam taki proble m z paroma filmami- jakieś dziwne kodeki do dźwięku zostały użyte.wiem ze nie zawsze pomoze ale od czegos trzeba zaczac wiec najpierw trza zainstalowac najnowszy kodek a potem troche poszperac po necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Zainstaluj Divx'a tak jak napisano wyzej oraz znajdz watek na Software o kodekach tam sa linki ktore zapewne pomoga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czasem jak film idzie, a nie ma dzwieku potrzebny jest jeszcze AC-3!! A i czasem niektore starsze filmy na DivXie 3.XX lepiej chodza, czemu tak jest nie wiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 a czasami jak film jest dvd rip to trza wgrac kodek dolby digital 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Hmm zaraz zaraz w AVI/DIVX moze byc dzwiek 5+1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 może być tylko trza zgrać dzięk bez przeróbki na mp3 na http://www.mp4.com.pl/divx_knot_lechu.php opisują jak to zrobić (mp3 lub AC3 wedle woli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Spox ;) pomylilem 5+1 z 7+1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...