Skocz do zawartości
goram

FILMY .avi HELP

Rekomendowane odpowiedzi

Ściągnołem sobie filmy w formacie .avi i żaden z nich nie działa. próbowałem otwierać je różnymi programami ale jest to samo tzn. otwieram je w Window Media Player i pisze że jest coś z kodekaki i dekoderami (nic nie kapuje) w Real player pisze nie niema jakiegoś dekodera divx. Pomóżcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnołem sobie filmy w formacie .avi i żaden z nich nie działa. próbowałem otwierać je różnymi programami ale jest to samo tzn. otwieram je w Window Media Player i pisze że jest coś z kodekaki i dekoderami (nic nie kapuje) w Real player pisze nie niema jakiegoś dekodera divx. Pomóżcie

No właśnie a zainstalowałeś kodeki?

Jak nie to się nie dziw.

PO prostu znajdź go i po kłopocie...

A nawet poświęciłem minutkę i ci znalazłem:http://www.divx.com/products/product_list.php?typeid=1

POwinno być ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Divx 5.0.2 nie zawsze wszystko zalatwi -czasami potrzebna są rzadko spotykane kodeki, które nie obsługuje divx (ja mam taki proble m z paroma filmami- jakieś dziwne kodeki do dźwięku zostały użyte.

wiem ze nie zawsze pomoze ale od czegos trzeba zaczac wiec najpierw trza zainstalowac najnowszy kodek a potem troche poszperac po necie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi