sid86 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Witam wczoraj wreszcie kupiłem sobie kompa ale bez wgranej wingrozy, w zestawi jak mozna sie domyslic jest Abit nf7-s i dysk seagate 120 gb na SATA i mam wielki problem bo dysk jest podłaczony a bios go nie wykrywa:( gdy probuje wgrac xp to wyskakuje komunikat ze na tym kompie nie ma zadnego dysku twardego :( dysk działa bo startuje i nawet programik do raidu go wykrywa(wczoraj go formatowałem z tego programu) prosze o pomoc bo nie wiem co zrobic, mam nowego kompa a nie moge go odpalic:( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 zainstaluj sytem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koola Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Skoro dysk formatowales to znaczy ze go bios widzi i wsio jest ok - poprostu na poczatku instalacji Windy wciskasz F6 i z dyskietki dolaczonej do plyty glownej instalujesz sterowniki do SATA. pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Jak masz dyskietke od SATA to na poczatku instalki wciskasz F6, wtedy co pokazuje sie zapytanie czy masz SCSI/RAID. Potem powinienes sobie juz poradzic. PS. oczywiscie podstawowym warunkiem jest wlaczony kontroler SATA w biosie. Kurka, spoznilem sie z odpowiedzia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 bylo kilka razy - stery se sciagnij - nazywaja sie silicon 3112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...