Gość Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 terz mam tego titanka na grafie :P ale wiertnolem sobie dziurki nagwitowalem i mam na sroobkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 i on sie trzyma na tym kleju? jak go przykleiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 no trzyma sie, sam sie zdziwiłem, że sie trzyma 8O Jeśłi nie szkoda ci radiatora to proponuje zrobić jak kolega wyżej :roll: przewiercić itd. Mi szkoda bo mam starą grafike i będzie wymieniana, więc raczej nie ma sensu wiercić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 tzn nie chce mi sie bawicw jakies wiercenie... a co do twojego radiatora od X-dream'a, to kup wentyl Areo 7, ponoc bardzo dobre wyniki ma raditor od x-dream'a + areo 7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...