Pako Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Trzy razy reklamowalem mojego Radeona 9800pro His poniewasz po kolejnym podczeniu do telewizora obraz na TV bardzo sie pogarsza i ledwo co widac natomiast na monitorze komputerowym obraz z poziomu Biosu i dosu zwerza sie o polowe. Nie wiem czemu tak sie robi, prosze o pomoc. AMD 2400 EpoX8RDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Odłącz kable jak nie oglądasz na TV to problem ZWĘŻENIA zniknie sam a kable podłączaj jak wszystko jest już uruchomione- nic się nie stanie [ATI tak ma] .Po prostu uruchamiaj PC bez podłączonych kabli do TV. :wink: Co do jakości to sprawdź połączenie kabli , ale nie podałeś czy jest to kabel oryginalny czy jakaś przedłużka? :?: bo coś mi tu nie pasuje. :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 czy kable sa połączone czy nie zweżenie i tak jest . kable sa orginalne. Cos jest nie tak z tymi radeonami skoro 3 razy mi go wymieniali bez zadnego problemu. Teraz jest mi juz głupio znowu go reklamować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...