Kaczor Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 tego nowego czyli z czujnikiem temperatury który zwalnia lub przyśpiesza wiatrak ?? czy może lepiej jakiś model z cyferką np.1,2,3,4 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 taniej ci wyjdzie potencjometr doqpic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 tego nowego czyli z czujnikiem temperatury który zwalnia lub przyśpiesza wiatrak ?? czy może lepiej jakiś model z cyferką np.1,2,3,4 ?? Podobno bardzo dobry... Jakbym dzis kupowal to takiego bym kupil. Fajnie wyglada i dobrze chlodzi i jest bardzo cichy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 tego nowego czyli z czujnikiem temperatury który zwalnia lub przyśpiesza wiatrak ?? czy może lepiej jakiś model z cyferką np.1,2,3,4 ?? Jesli juz mam Titana ale bez czujnika to sprawdz czy dziala SpeedFan jak tak to nie widze potrzeby kupowac nowego sprzetu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 aaaaaaaa i jeszcze jedno ten nowy jest z alumunium :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 A co poprzednie były z miedzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 fajowy jest i nawet dobry tebn nowy titan :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 jak chcesh miec regulacje obrotow w zaleznowci od temperatury to mozesh kupic w sklepie elektronicznym plytke z elementami i wshystko polutowac :) mash to samo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Moim zdanie jest niezły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja mam TTC-D5TB(TC) i w stresie moj D 1200 ma 50C. Nie wiem co do cholery sie dzieje. Chyba troszke za duzo nie sadzicie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le_Sfond Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Najlepszy jest z 3 na końcu zakładałem różne modele tego titana ale 3 jest najlepszy. - wypolerowany spód -normalna zapinka na gniazdo a i jeszcze zdejmuję grilla z wiatraczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ja mam TTC-D5TB(TC) i w stresie moj D 1200 ma 50C. Nie wiem co do cholery sie dzieje. Chyba troszke za duzo nie sadzicie???? Przecierz jest cieplo teraz - prawda? U mnie teraz tez ostro po 50 dochodza temperaturki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Mam D1000 i normal to 42 jak przycisne to ok. 47 Posiadam d5tb ale standart tzn. 34zł bez żadnych potencjonometrów itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 model z cyferką np.1,2,3,4 ??może mi kto powieedzieć co to za numerki :?: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 te cyferki to jak się nie mylę kolejne modele D5TB,różnią się chyba tylko zaczepami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 te cyferki to jak się nie mylę kolejne modele D5TB,różnią się chyba tylko zaczepami :) I jakoscia wyszlifowania podstawy... Pierwszy byl zalosny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 jush kiedys sie sprzeczalismy czym sie rooznia te modele, poszookajcie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Jeśli porównujecie tego z czarnym wiatrakiem i tego ze srebrnym wiatrakiem, to mój qmpel miał oba - ten z czarnym lepiej chłodzi, a ten ze srebrnym jest cichszy (identyczne warunki pracy). Cały czas mowa o ostatniej rewizji czarnego. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 jusz kupiłem(wczoraj)od Minta :) i gitara 35-43 C a nie jak wcześniej 52-76 :( mam czarny,cichy wentyl,łatwiutko się zapioł i działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...