azyl Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Witam , jak pewnie każdy wie dzisiaj ruszył kolejny finał Wielkiej Orkietsry Świątecznej Pomocy, jak myślicie jaka kwota dzsiiaj padnie ? zglaszajcie propozycje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Cięzko powiedzieć ile im się uda zabrać bo pieniądze będą do nich spływać jeszcze pewnie przez miesiąc ale myśle że do północy bedą mieli na koncie 15 milionów. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Ja stawiam, że dzisiaj o północy zamkną dzień kwotą 15-18 milionów :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 wracając do tematu to ciekawe czy dojdą do 20mln ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Hmm, moj post zostal usuniety, a napisalem tam , co nastepuje : Miejmy nadzieje, ze jak najwiecej uda sie zebrac. Obstawiam 20mln. 3ymajmy kciuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalek12 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 bedzie 30mln swoja droga... czy ktos bral udzial w licytacjach na allegro? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 moim zdaniem bedzie mniej kasy niz rok temu, ogolnie w kraju coraz gorzej spoleczenstwo ubozeje a bogaca sie garsta ludzi nie wyrowna strat ( wiekszosc to snoby) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 jak pokazały ubiegłe lata co roku jest więcej więc myśle ze i ten rok nie bedzie taki słaby stawiam że bedzie to ok.8 mln.$ nie dziś oczywiście tylko wogóle czyli w połowie lutego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zeby bylo jak najwiecej Sam wrzucalem z kilka razy do puszek, te wolontarjuszki były takie piekne ze grzech bylo nie wrzucic, byly wszedzie , az mi sie drobne skoczyly. Za rok sam zostane wolontariuszem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Hehe mówiłem że około 15 milionów do północy będą mieli ale już mają 16,5 miliona a jeszcze 40 min więc teraz największe firmy bedą dawać kase :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zeby bylo jak najwiecej Sam wrzucalem z kilka razy do puszek, te wolontarjuszki były takie piekne ze grzech bylo nie wrzucic, byly wszedzie , az mi sie drobne skoczyly. Za rok sam zostane wolontariuszem 8) ekhmmm...no ja tam nie wiem...ale ogolnie wolontariuszki to pasztety...no ale moze jakas tam sie ladna trafi (a poza tym kto co lubi:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zeby bylo jak najwiecej Sam wrzucalem z kilka razy do puszek, te wolontarjuszki były takie piekne ze grzech bylo nie wrzucic, byly wszedzie , az mi sie drobne skoczyly. Za rok sam zostane wolontariuszem 8) ekhmmm...no ja tam nie wiem...ale ogolnie wolontariuszki to pasztety...no ale moze jakas tam sie ladna trafi (a poza tym kto co lubi:))) U mnie zadych pasztetow nie bylo, kazda byla OK :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 hhehe , 23mln skoczylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 hmmm. a moze zorganizujemu WORP (wielka orkiestra rocznej pomocy) i bedziemy zbierac na nowe komputery dla nas :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 A ja szczerze mówiąc mam juz dosyc wosp ,nie chodzi mi aby przestac zbierac pieniądze na szczytne cele tylko dobija mnie ta cała otoczka sztuczności głównie przekazów telewizyjnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 troche glupi ten temat :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Era Millera - Polska umiera..... latem jak by sie odbyla taka impreza to by wiecej osob sie bawilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 troche glupi ten temat :| rozwin swoja wypowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 ja dałem 1 euro i 1zł :) nie mialem niestety więcej :) ale dałem tylko wyselekcjonowanym dziewuszkom :) bo bylo ich miliony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...