siwmad Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Witam, co moze powodowac ze mam jakby cienie przy pionowych krawedziach lub przy tekscie tak jakby cienie odbicie. Roz 1024x768 85HZ odswierzanie stery omega 3.10 Karta to OEM ATI rad9500 64 MB Jak wogle wyglada u was jakosc grafiki z radka 9500 jak mialem 9200 to na tym samym monitorze i sterownikach omegi 3.10 obraz byl nieporownywalnie lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Widze z twojego podpisu, że podkręciłeś Radeon'a na wersje PRO :!: Czy przed podkręceniem też był taki problem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Może twój monitor nie obsługuje takiej częstotliwości odświerzania(85hz). Spróbuj ustawić mniejszą, np75hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwmad Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 przed podkreceniem bylo tak samo ja moze sie czepiam ogonie obraz jest ok trzeba sie dobrze wpatrzec zeby zobaczyc takie malutie znieksztalcenia np moja zona nic nie widzi he he. Moze to byc kwestia moniotra NEC V520 15" ale jak wczesniej pisalemna radeonie 9200 obraz jest lepszy. do konca miesiaca bede mial LCD 17" i pewnie tam nie bedzieproblemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...