Hawk Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Artukuł z frazpc.pl Serwis Accelenation po krótce przedstawił, jak wygląda sprawa nazewnictwa kart graficznych firmy Gainward, oznaczonych jako Golden Sample. Jak zauważył autor, gwarancje i zapewnienia Gainwarda są warte tyle, co para zużytych butów. Oznaczenia odnoszące się do maksymalnego zegara pamięci są prawie w każdym przypadku wzięte z sufitu, gdyż ich osiągnięcie jest fizycznie niemożliwe. Cóż... Osobiście miałem kontakt z kartami Gainward (z których jedna swoją jakością unicestwiła dwa procesory, płytę główną, karty dźwiękowe, sieciowe, zasilacz itd itd a druga po godzinnych testach wyświetlała tylko niebieskie szlaczki) i gdyby nie ogólnie dobra jakość produktów Gainward, nie zwracałbym na nie najmniejszej uwagi. Na karty Gainward należy ogromnie uważać, gdyż po za nieprawdziwymi danymi podawanymi na pudełkach, karty te często zdażają się wadliwe, a posiadane przez wielu z Was czytelników, niektóre Golden Sample ulegają trwałemu uszkodzeniu po około dwóch miesiącach pracy w trybie Enhanced. Fajnie kupuje Gaiwarda i osiwieje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Wiec jednak PROLINK rulzz ??? :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Wiec jednak PROLINK rulzz ??? :wink: :lol: no ja ze swoim Prolinkiem żadnych problemów nie mam zresztą żaden z forumowiczów także. Wczoraj zainstalowałem warcrafta 3 i obraz jak z bajki. więc proszę się nie czepiać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Jezeli Gainward sux to co powiedziec o firmach wiadomo gorszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Wiec jednak PROLINK rulzz ??? :wink: :lol: no ja ze swoim Prolinkiem żadnych problemów nie mam zresztą żaden z forumowiczów także. Wczoraj zainstalowałem warcrafta 3 i obraz jak z bajki. więc proszę się nie czepiać :wink: Nie czepiam sie yuri :D Wrecz odwrotnie :o Sam posiadam GFa od PROLINKa i wcale nie narzekam, wprawdzie cieniutko @ (260/460) ale wiecej nie chce na razie, grunt ze stabilnie leci. No i jestem zadowolniony ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Jezeli Gainward sux to co powiedziec o firmach wiadomo gorszych. Może okażą się lepsze. :P. Miałem kiedyś jakiegoś noname GF2MX200 kręcił się jak złoto na maxa i żadnych artefaktów ani problemów nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Jezeli Gainward sux to co powiedziec o firmach wiadomo gorszych. ja do gaiwarda nigdy nie miałem przekonania. za szybko się stał "super firmą". kiedyś jak gf2mx kupowałem to zamiast gainwarda kupiłem asus-a 7100 potem trafiła mi się okazja kupić gf2ti Prolinka i wtedy przekonałem się że ta firma robi solidne karty(możecie się śmiać ale zrobią tą osoby które Prolinka tylko na obrazku widziały) tak więc po gf2ti kupiłem bez wahania gf4ti też Prolinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Artukuł z frazpc.pl Serwis Accelenation po krótce przedstawił, jak wygląda sprawa nazewnictwa kart graficznych firmy Gainward, oznaczonych jako Golden Sample. Jak zauważył autor, gwarancje i zapewnienia Gainwarda są warte tyle, co para zużytych butów. Oznaczenia odnoszące się do maksymalnego zegara pamięci są prawie w każdym przypadku wzięte z sufitu, gdyż ich osiągnięcie jest fizycznie niemożliwe. Cóż... Osobiście miałem kontakt z kartami Gainward (z których jedna swoją jakością unicestwiła dwa procesory, płytę główną, karty dźwiękowe, sieciowe, zasilacz itd itd a druga po godzinnych testach wyświetlała tylko niebieskie szlaczki) i gdyby nie ogólnie dobra jakość produktów Gainward, nie zwracałbym na nie najmniejszej uwagi. Na karty Gainward należy ogromnie uważać, gdyż po za nieprawdziwymi danymi podawanymi na pudełkach, karty te często zdażają się wadliwe, a posiadane przez wielu z Was czytelników, niektóre Golden Sample ulegają trwałemu uszkodzeniu po około dwóch miesiącach pracy w trybie Enhanced. Fajnie kupuje Gaiwarda i osiwieje :lol: Czyli gainward mnie oszukal podwojnie. Bo niedosc, ze podaje nieprawdziwe informacje na pudelku, to ten nieprawdziwe informacje sa prawdziwe !@!! Spewnoscia zgadza sie to z GF4. Nie piernicz glupot jak nie miales nigdy tej karty w rece, poza tym gfirma nie dawalaby bez powodu 3 lat gwarancji. Gainward najlepszy zaraz po SUMA i Asus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czyli gainward mnie oszukal podwojnie. Bo niedosc, ze podaje nieprawdziwe informacje na pudelku, to ten nieprawdziwe informacje sa prawdziwe !@!! Spewnoscia zgadza sie to z GF4. Nie piernicz glupot jak nie miales nigdy tej karty w rece, poza tym gfirma nie dawalaby bez powodu 3 lat gwarancji. Gainward najlepszy zaraz po SUMA i Asus. Dokładnie - czas gwarancji też coś mówi o produkcie. Poza tym, statystycznie wynika, że jest dużo więcej niezadowolonych z prolinków, ecesów, drimów i innych cudeniek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czyli gainward mnie oszukal podwojnie. Bo niedosc, ze podaje nieprawdziwe informacje na pudelku, to ten nieprawdziwe informacje sa prawdziwe !@!! Spewnoscia zgadza sie to z GF4. Nie piernicz glupot jak nie miales nigdy tej karty w rece, poza tym gfirma nie dawalaby bez powodu 3 lat gwarancji. Gainward najlepszy zaraz po SUMA i Asus. Dokładnie - czas gwarancji też coś mówi o produkcie. Poza tym, statystycznie wynika, że jest dużo więcej niezadowolonych z prolinków, ecesów, drimów i innych cudeniek :lol: Panowie nie podniecajcie się tak bardzo. Po1 uno to ma być spokojna rozmowa na temat w/w firmy a nie kto kogo wyzwie. Po 2 uno kupowanie w obecnym czasie sprzętu to jak gra w totolotka albo się trafi dobry sprzęt albo nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czyli gainward mnie oszukal podwojnie. Bo niedosc, ze podaje nieprawdziwe informacje na pudelku, to ten nieprawdziwe informacje sa prawdziwe !@!! Spewnoscia zgadza sie to z GF4. Nie piernicz glupot jak nie miales nigdy tej karty w rece, poza tym gfirma nie dawalaby bez powodu 3 lat gwarancji. Gainward najlepszy zaraz po SUMA i Asus. Dokładnie - czas gwarancji też coś mówi o produkcie. Poza tym, statystycznie wynika, że jest dużo więcej niezadowolonych z prolinków, ecesów, drimów i innych cudeniek :lol: podaj linka do statystyk bo tak na gębę to mi się wieżyć nie chce. Miałem dwa Prolinki jeden do tej pory i jakoś wszystko fajnie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czyli gainward mnie oszukal podwojnie. Bo niedosc, ze podaje nieprawdziwe informacje na pudelku, to ten nieprawdziwe informacje sa prawdziwe !@!! Spewnoscia zgadza sie to z GF4. Nie piernicz glupot jak nie miales nigdy tej karty w rece, poza tym gfirma nie dawalaby bez powodu 3 lat gwarancji. Gainward najlepszy zaraz po SUMA i Asus. Dokładnie - czas gwarancji też coś mówi o produkcie. Poza tym, statystycznie wynika, że jest dużo więcej niezadowolonych z prolinków, ecesów, drimów i innych cudeniek :lol: Panowie nie podniecajcie się tak bardzo. Po1 uno to ma być spokojna rozmowa na temat w/w firmy a nie kto kogo wyzwie. Po 2 uno kupowanie w obecnym czasie sprzętu to jak gra w totolotka albo się trafi dobry sprzęt albo nie. sie żeś naczytał o jakiś żabkach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 sie żeś naczytał o jakiś żabkach :lol: A może krokodylkach :lol: :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 podaj linka do statystyk bo tak na gębę to mi się wieżyć nie chce. Miałem dwa Prolinki jeden do tej pory i jakoś wszystko fajnie działa A czy ja powiedziałem, że prolinki nie działają? Powiedziałem tylko, że więcej jest niezadowolonych min. z prolinków niż z gainwardów... Co do statystyk, to chodziło mi nie o tabelki itp. a o np. występowanie postów o zawieszających się/niedziałających kartach na tym forum. Przejrzyj i uczciwie powiedz : więcej pralinków czy Gainwardów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 podaj linka do statystyk bo tak na gębę to mi się wieżyć nie chce. Miałem dwa Prolinki jeden do tej pory i jakoś wszystko fajnie działa A czy ja powiedziałem, że prolinki nie działają? Powiedziałem tylko, że więcej jest niezadowolonych min. z prolinków niż z gainwardów... Co do statystyk, to chodziło mi nie o tabelki itp. a o np. występowanie postów o zawieszających się/niedziałających kartach na tym forum. Przejrzyj i uczciwie powiedz : więcej pralinków czy Gainwardów? o prolinku był jeden post ale gość przeinstalował windę i spox a ile postów widziałem że artefakty na gainwardach bez podkręcania bo temperatura podskoczyła na powietrzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czyli gainward mnie oszukal podwojnie. Bo niedosc, ze podaje nieprawdziwe informacje na pudelku, to ten nieprawdziwe informacje sa prawdziwe !@!! Spewnoscia zgadza sie to z GF4. Nie piernicz glupot jak nie miales nigdy tej karty w rece, poza tym gfirma nie dawalaby bez powodu 3 lat gwarancji. Gainward najlepszy zaraz po SUMA i Asus. Dokładnie - czas gwarancji też coś mówi o produkcie. Poza tym, statystycznie wynika, że jest dużo więcej niezadowolonych z prolinków, ecesów, drimów i innych cudeniek :lol: Troszke uogolniasz IMHO Nie wsadzaj do jednego worka wszystkich firm poza GAINWARDEM. Jezeli chcesz porownywac to prosze o statystyke niezadowolonych (zadowolnonych) z uwazglednieniem Wszystkich firm osobno. Wtedy to bedzie cokolwiek wiarygodne ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czyli gainward mnie oszukal podwojnie. Bo niedosc, ze podaje nieprawdziwe informacje na pudelku, to ten nieprawdziwe informacje sa prawdziwe !@!! Spewnoscia zgadza sie to z GF4. Nie piernicz glupot jak nie miales nigdy tej karty w rece, poza tym gfirma nie dawalaby bez powodu 3 lat gwarancji. Gainward najlepszy zaraz po SUMA i Asus. Dokładnie - czas gwarancji też coś mówi o produkcie. Poza tym, statystycznie wynika, że jest dużo więcej niezadowolonych z prolinków, ecesów, drimów i innych cudeniek :lol: Troszke uogolniasz IMHO Nie wsadzaj do jednego worka wszystkich firm poza GAINWARDEM. Jezeli chcesz porownywac to prosze o statystyke niezadowolonych (zadowolnonych) z uwazglednieniem Wszystkich firm osobno. Wtedy to bedzie cokolwiek wiarygodne ! dokładnie. ja jestem zadowolonym posiadaczem prolinka kręci się z 250x500 na 300+x600+ i jakoś takie ogólniki do mnie nie przemawiają. a obraz miodzio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Kurcze, zastanawiam sie nad tym prolinkiem :) Jaka jest roznica w dzialaniu np. 3dmark2001se miedzy podkreconym a niepodkreconym ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ej, myślę, że się po prostu czepiacie. Nie miałem zamiaru gloryfikować Gainwarda, bo ani takowego nie posiadam, ani nikt mi za to nie płaci. Po prostu myślę, że bez sensu podniecać się napisami na pudełkach albo dziwnymi literkami przy nazwie karty (w sumie o to chodziło w tym topic'u) . Wiadomo, że to chwyt reklamowy i każdy swoje chwali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ej, myślę, że się po prostu czepiacie. Nie miałem zamiaru gloryfikować Gainwarda, bo ani takowego nie posiadam, ani nikt mi za to nie płaci. Po prostu myślę, że bez sensu podniecać się napisami na pudełkach albo dziwnymi literkami przy nazwie karty (w sumie o to chodziło w tym topic'u) . Wiadomo, że to chwyt reklamowy i każdy swoje chwali. nie o to chodzi że się chwali ale nie cierpię jak najeżdza mi ktoś na sprzęt którego nawet w rękach nie miał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Kurcze, zastanawiam sie nad tym prolinkiem :) Jaka jest roznica w dzialaniu np. 3dmark2001se miedzy podkreconym a niepodkreconym ? w obu przypadkach działa b.dobrze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ej, myślę, że się po prostu czepiacie. Nie miałem zamiaru gloryfikować Gainwarda, bo ani takowego nie posiadam, ani nikt mi za to nie płaci. Po prostu myślę, że bez sensu podniecać się napisami na pudełkach albo dziwnymi literkami przy nazwie karty (w sumie o to chodziło w tym topic'u) . Wiadomo, że to chwyt reklamowy i każdy swoje chwali. Nikt tu nie gloryfikuje Gainwarda ale kupując karte która w opisie ma że będzie latała na takich ustawieniach bez problemu, a ten opis to tylko chwyt reklamowy to ja się bardzo wipeniam :evil: . taki chwyt reklamowy to wprowadzanie w błąd kupującego. To jak byś poszedł do salonu i kupował mercedesa który ma super osiągi ale tylko na kartce, a przy tym próbując to wyprubować poleci w kosmos niż tak zacznie śmigać. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 nie o to chodzi że się chwali ale nie cierpię jak najeżdza mi ktoś na sprzęt którego nawet w rękach nie miał Otóż nie miałem w rękach twojego prolinka, ale mam tuner TV prolinka, który jest tak kapryśny,wiesza windę, że dałem sobie z nim spokój. Może to akurat ten egzemplarz taki durny, nie wiem. Ale to mi wystarczy, żeby nie mieć zaufania do firmy, nie uważasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Nikt tu nie gloryfikuje Gainwarda ale kupując karte która w opisie ma że będzie latała na takich ustawieniach bez problemu, a ten opis to tylko chwyt reklamowy to ja się bardzo wipeniam :evil: . taki chwyt reklamowy to wprowadzanie w błąd kupującego. To jak byś poszedł do salonu i kupował mercedesa który ma super osiągi ale tylko na kartce, a przy tym próbując to wyprubować poleci w kosmos niż tak zacznie śmigać. :wink: Tylko że zobacz jakąkolwiek kartę graf. jakiejkolwiek firmy : na każdym pudełku znajdziesz texty typu : "the best 3D", "best performance" itp. A że jesteś naiwny i wierzysz co tam wypisują, to już twój problem. Producenci chcą na tobie zarobić, a nie zrobić ci dobrze :lol: Zresztą po to jest to forum, żeby popytać jak dany sprzęt "w praniu" się sprawuje, wtedy coś wiesz o nim, a jak ci wyjeżdżają z textami, że firma taka czy siaka jest najlepsza, bo ją mam, to jest to żałosne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 nie o to chodzi że się chwali ale nie cierpię jak najeżdza mi ktoś na sprzęt którego nawet w rękach nie miał Otóż nie miałem w rękach twojego prolinka, ale mam tuner TV prolinka, który jest tak kapryśny,wiesza windę, że dałem sobie z nim spokój. Może to akurat ten egzemplarz taki durny, nie wiem. Ale to mi wystarczy, żeby nie mieć zaufania do firmy, nie uważasz? no ja pie..... przecież mowa o kartach graficznych a tuner to inna parafia. jak tak do testów podchodzisz to wszysko be bo każda firma ma wpadę na koncie. a to że tobie źle chodził to może wina złej konfiguracji anie samego tunera a może faktycznie tuner do bani ale nie wypowiadaj się o całej firmie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Wy się nie czepiajcie Gainwarda - ten kto nie czyta gwarancji i innych pierdół ten nie może się uskarżać - ale ja nie o tym... Dla mnie nie mają znaczenia takie chwyty reklamowe, ja wolę wszystko sprawdzić sam. Dlatego najpierw czytam wszystkie recenzje internetowe produktów którymi jestem zainteresowany, wyciągam z nich średnią i wiem na czym stoję! Tak kupiłem GF4Ti4200 XFX'a i nie mam mu nic do zarzucenia! jest tańszy od czegokolwiek co widziałem wcześniej, kręci się jak Prolink i Gainward (nawet bez radiatorów na pamięciach!!!) ma 2 lata gwarancji, wyjście DVI, TV-out, i kosztował 750 zeta! Najpierw chciałem kupić prolinka - bo w mit Gainwarda nie wierzę, ale okazało się że nie ma i goście zaproponowali mi XFX-a (Pine). A ja im na to że ok. ale jak mi dadzą komputer z netem żebym mógł sobie sprawdzić co to jest warte. Sprawdziłem, kupiłem, wszystko jest tak jak powinno być (zgodność z recenzjami 100%). Liczy się dociekliwość a nie wiara w mity!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 no ja pie..... przecież mowa o kartach graficznych a tuner to inna parafia. jak tak do testów podchodzisz to wszysko be bo każda firma ma wpadę na koncie. a to że tobie źle chodził to może wina złej konfiguracji anie samego tunera a może faktycznie tuner do bani ale nie wypowiadaj się o całej firmie Stary, aleś ty wojowniczo nastawiony.... 8O Chodzi mi tylko, wyłącznie o to, że jak raz się naciąłem, to nie ufam firmie, kapujesz? I wcale nie uważam, że prolink to jakiś szit, ale powtarzam : nie jest najlepszy tylko dlatego, że u ciebie działa de best. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekss Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Obserwowałem te forum na temat kart gainward i mam pewną informację na temat tej karty. Otóż nie wiem co jest lepsze prolink czy reszta świata, ale w maju zakupiłem Gainwarda GFTi200 (golden sample Ti/450) o odrazu podkręciłem go z 175/400 do 250/550 i pewnie mógłbym jeszcze więcej tylko dołączony programik do podkręcania ma taką skalę. Nie ma przy tym żadnych zwisów czy błędów w obrazie, a temperatura w obudowie to 40-45 stopni. Może to tylko jakiś szczęśliwy egzemplarz! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Tylko że zobacz jakąkolwiek kartę graf. jakiejkolwiek firmy : na każdym pudełku znajdziesz texty typu : "the best 3D", "best performance" itp. A że jesteś naiwny i wierzysz co tam wypisują, to już twój problem. Producenci chcą na tobie zarobić, a nie zrobić ci dobrze :lol: Zresztą po to jest to forum, żeby popytać jak dany sprzęt "w praniu" się sprawuje, wtedy coś wiesz o nim, a jak ci wyjeżdżają z textami, że firma taka czy siaka jest najlepsza, bo ją mam, to jest to żałosne. ale walczysz z wiatrakami bo to się nazywa marketing. ty chyba nie wiesz na jakim świecie żyjesz. teraz każde g... sprzedadzą jak mają dobry marketing. i to jest twój problem że się irytujesz. bądz mądry i kup to co uważasz i lej na slogany na pudełku. ja nie polecam bo mam ale i nie szkaluje jak nie mam a Prolinki miałem dwa a z tego mogę wysnuć już jakieś wnioski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 nie jest najlepszy tylko dlatego, że u ciebie działa de best. pokaż gdzie tak napisałem :?: a potem miej pretensję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...