Niedwiedi Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Cytat pokaż gdzie tak napisałem :?: a potem miej pretensję OK, dajmy już spokuj, bo bezsensowna wymiana zdań i zaśmiecamy tym board. Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Jak obraziłem - to sorry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Cytat Cytat Cytat podaj linka do statystyk bo tak na gębę to mi się wieżyć nie chce. Miałem dwa Prolinki jeden do tej pory i jakoś wszystko fajnie działa A czy ja powiedziałem, że prolinki nie działają? Powiedziałem tylko, że więcej jest niezadowolonych min. z prolinków niż z gainwardów... Co do statystyk, to chodziło mi nie o tabelki itp. a o np. występowanie postów o zawieszających się/niedziałających kartach na tym forum. Przejrzyj i uczciwie powiedz : więcej pralinków czy Gainwardów? o prolinku był jeden post ale gość przeinstalował windę i spox a ile postów widziałem że artefakty na gainwardach bez podkręcania bo temperatura podskoczyła na powietrzu Nie ile, tylko jeden. I nie po tym jak wzrosla temperatura ale po podkreceniu jej na 330/>700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 recenzje?, przeczytalem od choilery pozytywnych recenzji, a potem kupilem gaina ti4400 i powiem tylko tyle ze nie jest tak jak powinno byc, po prostu wysylaja sprawdzone karty do testow, to jest loteria niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja raz kupilem walnietego gainwarda ti450 za jakies 5 dzni byl juz nowy umnioe w domu wymiana przebiegla szybko i bezbolesnie wszystko na ich koszt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja tam mam gainwarda i sie nie czepiam do niego kreci sie bardzo dobrze i do tego ma wydajnosc co nie mozna powiedziec o produktach konkurencji:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Cytat ja tam mam gainwarda i sie nie czepiam do niego kreci sie bardzo dobrze i do tego ma wydajnosc co nie mozna powiedziec o produktach konkurencji:) A moze zdradzisz nam jak dobrze kreci sie twoj Gainward? :lol: I napisz jak z jakoscia TV-OUT :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Cytat Cytat ja tam mam gainwarda i sie nie czepiam do niego kreci sie bardzo dobrze i do tego ma wydajnosc co nie mozna powiedziec o produktach konkurencji:) A moze zdradzisz nam jak dobrze kreci sie twoj Gainward? :lol: I napisz jak z jakoscia TV-OUT :lol: Dobre z tym TV-OUT :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 mam Gf3 od Gainwarda i jestem zadowolony... tylko tyle mi trzeba... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Cytat ja tam mam gainwarda i sie nie czepiam do niego kreci sie bardzo dobrze i do tego ma wydajnosc co nie mozna powiedziec o produktach konkurencji:) jaka ta wydajność zdradz jakiesz szczegóły 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Powoli zaczynam się cieszyć, że nie mam ani Prolinka, ani Gainwarda. heh XFX RULEZZZ !!!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Cytat Cytat ja tam mam gainwarda i sie nie czepiam do niego kreci sie bardzo dobrze i do tego ma wydajnosc co nie mozna powiedziec o produktach konkurencji:) jaka ta wydajność zdradz jakiesz szczegóły 8O Nyny coś zamilkł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 heh qrde bylem juz na 100% przekonany, zeby kupic g4 4200 gainwarda , atreraz to juz nie wiem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 cos mi sie zdaje ze uzytkownicy "niegainwardow" troszke zazdroszcza uzytkownikom gainwardow ich kart. sa dobre, maja dluga gwarancje, zajebiscie sie kreca, a co do informacji na pudelku to sa one mocno zanizone bo z 200/450 da sie jeszcze wycisnac 250/550, a to wszystko za bardzo niska cene. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ZIBI? Ja nie mam nic do innych modeli Gainward. GF3Ti200 super, extra, podoba mi sie ta karta Jedynie nie podoba mi sie Ti4200 64MB :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Cytat Artukuł z frazpc.pl Serwis Accelenation po krótce przedstawił, jak wygląda sprawa nazewnictwa kart graficznych firmy Gainward, oznaczonych jako Golden Sample. Jak zauważył autor, gwarancje i zapewnienia Gainwarda są warte tyle, co para zużytych butów. Oznaczenia odnoszące się do maksymalnego zegara pamięci są prawie w każdym przypadku wzięte z sufitu, gdyż ich osiągnięcie jest fizycznie niemożliwe. Cóż... Osobiście miałem kontakt z kartami Gainward (z których jedna swoją jakością unicestwiła dwa procesory, płytę główną, karty dźwiękowe, sieciowe, zasilacz itd itd a druga po godzinnych testach wyświetlała tylko niebieskie szlaczki) i gdyby nie ogólnie dobra jakość produktów Gainward, nie zwracałbym na nie najmniejszej uwagi. Na karty Gainward należy ogromnie uważać, gdyż po za nieprawdziwymi danymi podawanymi na pudełkach, karty te często zdażają się wadliwe, a posiadane przez wielu z Was czytelników, niektóre Golden Sample ulegają trwałemu uszkodzeniu po około dwóch miesiącach pracy w trybie Enhanced. Fajnie kupuje Gaiwarda i osiwieje :lol: Po trosze to prawda do kręcenia to GFTI4200 bez przeróbek nie nada się lecz po przeróbkach typu dodatkowy radiatorek na pamiątkach można się pobawić i to całkiem nieźle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ja na swego Gaina nie narzekam. :P Ładnie się kręci. Zajebiście chodzi. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Cytat Cytat Cytat ja tam mam gainwarda i sie nie czepiam do niego kreci sie bardzo dobrze i do tego ma wydajnosc co nie mozna powiedziec o produktach konkurencji:) A moze zdradzisz nam jak dobrze kreci sie twoj Gainward? :lol: I napisz jak z jakoscia TV-OUT :lol: Dobre z tym TV-OUT :DCo masz do wyjścia TV-Out ? :P Jeżeli testujesz je na telewizorku 60Hz to się nie dziw. :) U mnie wyjście good chodzi. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Cytat heh qrde bylem juz na 100% przekonany, zeby kupic g4 4200 gainwarda , atreraz to juz nie wiem 8Ojesli 4200 to Prolink, jesli jakis inny (4400, alb 4600) to Gainward, no albo Asus. Creativy tez nie sa takie zle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...