Skocz do zawartości
ZbYcH_In_FlameS

DObry zasilacz w rozsadnej cenie :>

Rekomendowane odpowiedzi

dobry zasilacz w rozsadnej cenie to chieftec 360WPFC albo 420W PFC cena 250 lub 310 pln w zaleznosci od modelu

"cena tak do 100 zł"!!!!

Ja ze swojej strony polece Ci Fortrona 300 W, jak dobrze zalicytujesz to za 100 z malym okladem powinienes go kupic, swobodnie ciagnie moj cfg,

dla Twojej maszyny wystarczyl by w zupelnosci 250 W Fortron i jeszcze by sie lenil solidnie

PZDRALL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry zasilacz w rozsadnej cenie to chieftec 360WPFC albo 420W PFC cena 250 lub 310 pln w zaleznosci od modelu

[/b]"cena tak do 100 zł"!!!![/b]

Ja ze swojej strony polece Ci Fortrona 300 W, jak dobrze zalicytujesz to za 100 z malym okladem powinienes go kupic, swobodnie ciagnie moj cfg,

dla Twojej maszyny wystarczyl by w zupelnosci 250 W Fortron i jeszcze by sie lenil solidnie

PZDRALL

chyba jestem przewrazliwiony na tego typu tematy ;). Sorx oczywiscie nie doczytalem tego :). Jesli do 100pln i dla twojego configu to tak jak radzi ar2r fortron bedzie OKs

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos moze orientuje sie gdzie moznabyloby sie zaopatrzyc w Mode Com MC-350BDP?

jesli to jakikowiek argumetn to calkiem ladnie wypadl w tescie benchmarka... tym bardizje interesujaca bylaby wersja bez zbednego oswietlenia...jakies sugestie?

http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zasilacze2003_2/modecom_CWT

350BDP.html://http://www.benchmark.pl/artykuly/te...WT

350BDP.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi