ZbYcH_In_FlameS Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Szukam dobrego zasialcza w rozsadnej cenie :P Co poradziecie :lol: ? Cena tak do 100 zł :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 poszukaj na allegro fortronów od haszyda za 100 zł kupisz 300 W fortrona sa to bardzo dobre zasiłki jest o nich potęzny temat na forum więc poszukaj go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 ja polecam ci zapoznać się z zasadami forum! zobacz gdzie napisałeś temat ! widziałeś kiedyś zasilacz AMD ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbYcH_In_FlameS Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 ups masz racje :] moja pomylka to z pośpiechu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 1. Temat przeniesiony. 2. Sporo postów o tym było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 dobry zasilacz w rozsadnej cenie to chieftec 360WPFC albo 420W PFC cena 250 lub 310 pln w zaleznosci od modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 dobry zasilacz w rozsadnej cenie to chieftec 360WPFC albo 420W PFC cena 250 lub 310 pln w zaleznosci od modelu "cena tak do 100 zł"!!!! Ja ze swojej strony polece Ci Fortrona 300 W, jak dobrze zalicytujesz to za 100 z malym okladem powinienes go kupic, swobodnie ciagnie moj cfg, dla Twojej maszyny wystarczyl by w zupelnosci 250 W Fortron i jeszcze by sie lenil solidnie PZDRALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 dobry zasilacz w rozsadnej cenie to chieftec 360WPFC albo 420W PFC cena 250 lub 310 pln w zaleznosci od modelu [/b]"cena tak do 100 zł"!!!![/b] Ja ze swojej strony polece Ci Fortrona 300 W, jak dobrze zalicytujesz to za 100 z malym okladem powinienes go kupic, swobodnie ciagnie moj cfg, dla Twojej maszyny wystarczyl by w zupelnosci 250 W Fortron i jeszcze by sie lenil solidnie PZDRALL chyba jestem przewrazliwiony na tego typu tematy ;). Sorx oczywiscie nie doczytalem tego :). Jesli do 100pln i dla twojego configu to tak jak radzi ar2r fortron bedzie OKs pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 mam fortrona FSP300 od haszyda polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 modecom 300gt made by fsp cena 106zl i dotego 3lata gwarancji:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Mam podobne pytanie: jaki zasilacz za do 220zł ??? chodzi mi o nowy ofkorz i raczej nie z allegro :wink: . Jak ktoś wie gdzie w wawie nabyć to super.. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 hmm innej odpowiedzi nie uswiadczysz : szef 360W choc ostatnio na mocniejszych konfigach wymieka . Mozna jeszcze ModeComa 350W na ukladach Wella czy FSP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Chieftec (tylko Dual-Fan) 360W HuntKey HK350-XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Gdzie widziałeś szefa 2fan za mniej niż 250 ??? A Hunt HK350-XP z tego co widzę to ok 300zł .... PS: czym się różni 2fan od 1fan ??? jeśli tylko ilością wiatraków to nie problem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Tracer 450Watt za ~120 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Tracer 450Watt za ~120 zl CHYBA ZARTUJESZ przeciez to KNOT !!!! a nie zasilacz .Jesli do 100 zł nowy to tylko Modecom 300GT i moim zdaniem w tej cenie jako nowy nie ma sobie rownych jest wydajny i stabilny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Tracer 450Watt za ~120 zlCHYBA ZARTUJESZ przeciez to KNOT !!!! Pozyjemy zobaczymy, kiedys wydawalo mi sie ze coddegen 400 styknie na to co w podpisie ale sie biedak zjaral :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyp Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 czy ktos moze orientuje sie gdzie moznabyloby sie zaopatrzyc w Mode Com MC-350BDP? jesli to jakikowiek argumetn to calkiem ladnie wypadl w tescie benchmarka... tym bardizje interesujaca bylaby wersja bez zbednego oswietlenia...jakies sugestie? http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zasilacze2003_2/modecom_CWT 350BDP.html://http://www.benchmark.pl/artykuly/te...WT 350BDP.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ja widziałem u siebie tego mode-coma 300W fsp w Wałbrzychu. Kosztował 125zł. W środku to samo, co w ciężkim FEELu, czyli fortron 300 FSP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argaven Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A co myslicie o zasilaczach firmy ROPLA.... Ja mam LPD9-300WP4 dalem za niego 75 zeta... i jak na razie napiecia na moim configu sa stabilne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...