Gregorian255 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Jakie stery sa najlepsze na radka 9100 (zainstalowalem najnowsze ale niektore gry zaczely sie krzaczyc)? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 :idea: Pewnie poprzednie były niezłe :D Nie zadawaj takich tendencyjnych pytań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorian255 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 ale na poprzednich za to inne gry zle chodzily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Wszystko pewnie zależy od twojej karty. Musisz popróbować róznymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zależy w co aktualnie grasz. Niestety coraz częściej jest tak, że do każdej gry potrzebne są inne stery. Ja obecnie używam 3.10 bo gram w Prince of Persia, a na innych nie chce chodzić. Wcześniej grałem w NFS:U i bardzo dobrze działało tylko na 3.7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorian255 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 w zasadzie to mam problem z battelfield. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Ja jade ostatnio na tych dołączonych do karty i wsio jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...