DEAD TOMATO Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Sprzęt jak w podpisie..wpadłem niedawno na pomysł zeby podłączyc rodzicom w drugim pokoju telewizor dlugim kablem AV, co by sobie mogli obejrzec jakis film na dixie podczas gdy ja będę mógł w tym czasie na komputerze robić cos innego, zainstalowałem chyba najnowszego tvtoola 9.5.5.5 , aktulanie jade na sterowinkach 45.23. po podlączeniu telewizora odpaleniu tvtoola (w tvtoolu nie jestem zbyt obeznany) i po 2 godzinach walki z tym softem efekt mam taki że: - mogę miec na jednym i drugim obraz z filmu ale napisy wyswietlaja mi się tylko albo na tv albo na monitorze - oczywiscie mogę miec właczony tryb wyswietlania obrazu tylko na tv (co nie obciąza karty ) mam wtedy napisy , ale mi potrzebny jest obraz z napisami na tv a na monitorze normalny pulpit i praca na windowsie- z mozliwoscią ewentualnego ogladania tego co widac na tv. Czy jest to mozliwe?..moze wina nie lezy po stronie tvtoola tylko zalezna jest od tego jak dany player wyswietla napisy , moze jest jakis dodatkowy soft zeby to obejsc. :roll: Proszę zorientowane osoby o pomoc, (i w miarę łopatologiczne wyjasnienie jesli jest to mozliwe ofkors :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zainstaluj sobie DivxG400 - naklada napisy na film :arrow: Download Innego sposobu ja przynajmniej nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 nie wiem jak to dokaldnie wyglada w GF ale moge podpowiedziec jak to jest w radeonie :) podlaczajac TV bezposrednieo przez kabel SVHS kompa do TV obraz mialem niezalezny. Na TV poszedl film z napisami a na pulpit byl normalny (moglm pracowac np w wordzie nie zaklocajac filmu) niestety podlaczajac prze kabel video (chinch) juz tego niema, pozostaje efekt kopiowania (dublowania) obrazu z monitora na TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD TOMATO Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Dzięki za pomoc , DivxG400 pomógł za pierwszym podejsciem , o to chodziło :D , polskie znaki tez wyswietla, nie wiem jak z iloscią obslugiwanych formatów napisów, ale przeciez mozna dokonać konwersji , chocby Time Adjusterem 8) ...THXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...