Skocz do zawartości
marek42

ograniczenie downloadu!

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam prośbe jestem uzytkownikiem Bit Torrent klient Azerus mamy neo podzielone na 5 osób jest serwer ja mam win xp prof ubłagałem kolege który udostepnia neo żeby mi odblokował Bit torrent (zablokował gdyz blokowało sie Łącze rozumiem to gdyz miałem transfery po ok 50-60KB) ale teraz chciałbym móc u siebie ograniczyc download do ok 10kB żebym był w porzadku on nie chce tego zrobic u siebie na serwerze (mniejsza o to dlaczego) prosiłbym o jakis programik który moge zainstalowac u siebie

dzieki pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

używałem i tego i tego można ustawić ale tylko upload pomimo ustawienia downloadu wg typu połaczenia pobiera na maxa

tzn jesli ustawie isdn (10KB download i 3KB up ) to i tak bedzie pobierał w zalezności od obciażenia łacza nawet do 64KB (pisałem że mamy neo podzielone)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wznawiam temat otóz uzywam net limitera działa ok!

ale że apetyt rośnie w miare jedzenia mam dalsze pytanie.

czy jest program który z pozimu mojego kompa może przdzialać mi transfer dynamicznie?mój komp nie jest serwerem

(download w zalezności od tego ile jest aktywnych kompów w danym momencie?) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi