marek42 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 witam mam prośbe jestem uzytkownikiem Bit Torrent klient Azerus mamy neo podzielone na 5 osób jest serwer ja mam win xp prof ubłagałem kolege który udostepnia neo żeby mi odblokował Bit torrent (zablokował gdyz blokowało sie Łącze rozumiem to gdyz miałem transfery po ok 50-60KB) ale teraz chciałbym móc u siebie ograniczyc download do ok 10kB żebym był w porzadku on nie chce tego zrobic u siebie na serwerze (mniejsza o to dlaczego) prosiłbym o jakis programik który moge zainstalowac u siebie dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 NETLIMITER PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek42 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 dzięki zainstalowałem działa u mnie. jeszcze tylko dwa pytanka 1 czy nie ma jakiejs wersji free? 2 czy nie ma to wpływu na innych uzytkowników sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 1. nie ma 2. nie ma to dziala tylko na Twojego kompa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek42 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 jeszcze raz dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 w BTexperimental jest opcja do usatwinia ... max UL i max DL mialem kiedys azerusa i zdaje mi sie ze tez to mial - czy moze sie myle :?;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek42 Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 używałem i tego i tego można ustawić ale tylko upload pomimo ustawienia downloadu wg typu połaczenia pobiera na maxa tzn jesli ustawie isdn (10KB download i 3KB up ) to i tak bedzie pobierał w zalezności od obciażenia łacza nawet do 64KB (pisałem że mamy neo podzielone) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek42 Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 wznawiam temat otóz uzywam net limitera działa ok! ale że apetyt rośnie w miare jedzenia mam dalsze pytanie. czy jest program który z pozimu mojego kompa może przdzialać mi transfer dynamicznie?mój komp nie jest serwerem (download w zalezności od tego ile jest aktywnych kompów w danym momencie?) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 jezeli nie jest serwem to nie mozesz tak zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek42 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 rozumiem dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 a jesli jest serwerem? rozdzielam lacze i nie chcialbym aby ktos z sciagajacy z kazy blokowal mi ogladaanie np.www? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 NetLimiter, Bandwitch Control czy cos takiego :P bylo pare razy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A ja mam pytanie odnosnie BandwidthController-a Instaluje na koncie Administator reboocik dziala ok ale gdy wchodze w konto z ograniczeniami wywala błąd o niezainstalowanych komponentach i z limitow kupa. Zna ktos rozwiazanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...