tanmo Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zamierzam nabyć PenDrive wzbogaconego o możliwość odtwarzania MP3. Zastanawiałem się nad takimi jak NAPA PA-22 lub MUVO (oba 128 MB). Jednak mam pewną wątpliwość, z opisu technicznego PA22 wynika, że ma on złącze w standardzie USB 1.1. Czy mogę podłączyć go do portu USB 2.0 bez żadnych przykrych konsekwencji? Czy PenDrive będzie współpracował z nowszym USB ? TIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 USB 2.0 jest zgodne wstecz wiec mozesz podlaczyc smialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanmo Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 USB 2.0 jest zgodne wstecz wiec mozesz podlaczyc smialo.OK Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...