-Yamroz- Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Korzystam z winXP od jakichs kilku miesiecy, a od niedawna moja drukarka drukuje na rozne kolory, nie wiem czym to jest spowodowane, wczesniej bylo dobrze, a ostatnio wariuje - jak ustawie we wlasciwosciach druk na B&W to drukuje na czarno, ale jak jest color to zawsze na kolorowo mimo ze w dokumencie jest np. czarny... Czy to cos sie pieprzy z drukarka czy moze z to soft? Moja drukarka to HP DeskJet 710C (archaiczny model:D), i orginalne stery (te z plytki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 ja tak mialem z moim epsonem 680 pomogly nowe drivery ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 soft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...