Skocz do zawartości
Gość

Will VooDoo2 12Mb rule?????

Rekomendowane odpowiedzi

tak tak ja sie z wami zgodze ze voodoo to rzeczywiscie magiczne karty :wink:

ale ten sentyment jest spowodowany tym ze gdy kupowalismy voodoo rynek kart 3d dopiero sie rodzil i te wszystkie wspomnienia sa takie a nie inne dla mnie nastepnym przelomem byl GeForce 256!!!

teraz ogolnie jakos kompy nie maja juz w sobie tej magii.... kiedys to byly czasy 386 dx 40 albo 486dx4 100MHZ!!!! albo pierwszy cdrom mitsumi 1x:) te wszystkie stare gry - ale to bylo kiedys i sie tym podniecalismy bo wszystko co wtedy robili to byly nowe pomysly teraz to jest tylko odtwarzanie tego co bylo..... np. nierozumiem jednej rzeczy dlaczego nie zostala zrobiona ani jedna dobra gra w pelni wykorzystujaca dx 7 nie mowiac juz o 8. a juz zabieraja sie za robienie dx9 a pytam sie po co chyba tylko po to aby madonion zrobili benchmarka i wszyscy sie przescigali w podkrecaniu sprzetu..... jedyna giera ktora moze przywroci do zycia caly swiat bedzie NFS 6 czy jak kto woli HP2!!! mysle ze ta gra nie zawiedzie nikogo.... pamietam czasy jeszcze 1 NFS!!! ale gdy wracam do tej gry teraz pogram ze 2 dni i koniec..... no coz rozpisalem sie a mialo byc o voodoo :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaczynałem od V2 12MB to był szał właśnie wszedł na rynek NFS3 wcześniej grałem w sofcie a potem szooooooooooookkkkkkkkk ale cóż przyszedł NFS5 i przyszedł GF2MX i nie narzekam. Voodoo może i było magiczne ale niestety 3DFX niedocenił Niewidy a karty V5 były pomyłka 4 procesory Voodoo Votage no i już nie ma 3DFX ale kiedyś i Niewidze się noga powinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...