Sej Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Witam urzywam tego programu i dzialal mi okey...na xp ale do czasu.pewnego dnia uruchomilem program i pojawił sie taki problem niezarejestrowana biblioteka...i nic nie moge robic musze naciskac ctrl+alt+del i zamykac dlaczego tak jest instalowalem od nowa ale jest tak samo? Co to moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Tak samo miałem na starym kompie, zrobiłem formata i wszystko wróciło do normalnego stanu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sej Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 No fajnie ale ja nie bede robil formata bo jeszcze jakos mi sie trzyma windows;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Reinstal kodeków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...