szczeniak Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Mam modem Conexant HCF 56K Speakerphone PCI Modem i poprostu nie moge zainstalowac go pod WIN 2k czy SP4 cos pomoze ? czy ktos spotkal sie z takim problemem ? z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Może jakieś szczegóły. Występuje jakiś błąd? Stery nie pasują? Czy w innej wersji windows działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Może jakieś szczegóły. Występuje jakiś błąd? Stery nie pasują? Czy w innej wersji windows działa? nie zadnych bledow , dziala i pod 98SE i pod XP PRO ... nie mam pojecia co sie dzieje chcialem miec hiper bezpieczny system to mam ; pppppppppp bez netu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 Tez mialem podobny problem... gdy bylem opiekunem szkolnej pracowni.. chociaz stery niby sa pod 2k to nie dzialaja na nim, a gdy dasz automatyczne wyszukanie, to bardziej mu pasuja te do 98, tak? Najpierw daj mu te z 98 jak ich tak chce... moze ruszy... Jesli nie, to sciagnij z netu najnowsze stery pod 2k/xp do tego... powinno pomoc.. Jesli nie, to moze zmiana slotu PCI na inny.. albo juz sam nie wiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 problem rozwiazany wydawalo mi sie ze sterowniki dostarczone na CD wraz z modemem sa pod wszystkie systemy mylilem sie : ) zassalem stery na win2k i jest git pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...