noose Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 www.halo.z.pl :] prosze o ocene :] dla porownania stary layout Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2004 nadaliscie nowe znaczenie slowu "minimalizm" IMHO nie tedy droga.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 pshem: to powiedz ktoredy..... prosze zebyscie pisali, jezeli sie Wam nie podoba, to co zmieniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ogólnie spoko, mało grafy ale ładnie to wygląda i jest czytelne. Tylko kiedy strona jest w górnym położeniu to nie widać całego kolesia w tle(logo na górze go zasłania). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 pshem: to powiedz ktoredy..... od razu uderzyl mnie brak jakichkoliwek linkow. oczywiscie po chwili je znalazlem, ale to menu jest bardzo nieprzyjemne, i irytujace jest szukanie go. przydala by sie jakas ramka, moze byc delikatna, szara. na razie strona ma wyglad kupy wycentrowanego tekstu. jak za czasow mosaica i html 1.0... widze ze starales sie uniknac tego typowego portalowego designu (dwie waskie kolumny po bokach i glowna szresza - taki byl stary uklad), to fajnie, ale na razie stronka jest paradoksalnie nieczytelna. css'y przenies do osobnego pliku, jak juz sie raz zaladuje to z cache'u bedzie ciagniety przy kazdej podstronie. osobiscie nie lubie nieruchomego tla pod scrollowanym tekstem. poza tym sa problemy z tym efektem w innych przegladarkach niz ie (przynajmniej kiedys byly) jest taka zasada - jak masz robic strone w stylu "Nie ma strony turnieje !" to jej w ogole nie rob. a jak zrobisz to wtedy daj linka. baaardzo draznia mnie teksty po murzynsku w stylu "Coded by Noose Designed by [...]". stronke masz po polsku, to pisz po polsku. bo wcale nie jestes kul jak na koncu walniesz z angielska. to by bylo tyle na szybko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ogólnie spoko, mało grafy ale ładnie to wygląda i jest czytelne. Tylko kiedy strona jest w górnym położeniu to nie widać całego kolesia w tle(logo na górze go zasłania).Poprawione :] mam nadzieje, ze sie podoba :] od razu uderzyl mnie brak jakichkoliwek linkow. oczywiscie po chwili je znalazlem, ale to menu jest bardzo nieprzyjemne, i irytujace jest szukanie go.hmm... musimy dac preloadera, zeby w trakcie ladowania menu cos bylo widoczne :P przydala by sie jakas ramka, moze byc delikatna, szara. na razie strona ma wyglad kupy wycentrowanego tekstu. jak za czasow mosaica i html 1.0...ramka :?: gdzie :?: widze ze starales sie uniknac tego typowego portalowego designu (dwie waskie kolumny po bokach i glowna szresza - taki byl stary uklad), to fajnie, ale na razie stronka jest paradoksalnie nieczytelna.beda drobne zmiany, np po prawej bedzie widac co jest na forum (moze sie ktos zacznie odzywac :P), buttony z innych serwisow itp :] btw, czemu nie czytelna :?: css'y przenies do osobnego pliku, jak juz sie raz zaladuje to z cache'u bedzie ciagniety przy kazdej podstronie.zrobi sie :] osobiscie nie lubie nieruchomego tla pod scrollowanym tekstem. poza tym sa problemy z tym efektem w innych przegladarkach niz ie (przynajmniej kiedys byly)w innych przegladarkach to takze dobrze dziala :] wole nieruchome tlo, niz powielis Master Chiefa :P jest taka zasada - jak masz robic strone w stylu "Nie ma strony turnieje !" to jej w ogole nie rob. a jak zrobisz to wtedy daj linka.nie bylo turnieji a kumpel podlikowal :P zapomnialem wrzucic plik, ze jeszcze nic nie jest organizowane :P baaardzo draznia mnie teksty po murzynsku w stylu "Coded by Noose Designed by [...]". stronke masz po polsku, to pisz po polsku. bo wcale nie jestes kul jak na koncu walniesz z angielska.A jak to ma byc po polsku :?: "Strona skodowana przez Noose'a, wygląd robiony przez VFK " :?: Wole po angielsku :] (po za tym to tylko stopka :P) to by bylo tyle na szybko :wink:jak widzisz cos jeszcze to pisz :] reszte tez zapraszam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Noose, zakładasz naturalnie, że każdy ma flesza w przeglądarce zainstalowanego? :> Nie lepiej było to menu w JS naklepać? Stosunkowo proste przecież jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Nie ja zakladam, tylko VFK :P JS nie znam.... jakbym znal to bym napisal :] a nie widzialem takiego menu w JS :( jezeli masz to podeslij na pw :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Nie mam ;] To było tylko pytanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 echh noose. moderator dzialu sieci z ciebie i taka sierota :wink:. www.hotscripts.com. a konkretniej http://www.hotscripts.com/JavaScript/Scrip...tons/index.html a jeszcze konkretniej np druga pozycja - "Stretch menu". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 pshem: szukalem tam, ale nie znalazlem takiego jak to we flashu :] VFK i ja doszlismy do wionsku, ze to wyglada najlepiej :P btw, mialo byc JS a nie Java :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ocena 2/10 Strona jest paskudna kompletnie mi się nie podoba szczególnie ten napis Polskie Cetrum(Centrum) Halo . Dla pocieszenia napiszę że poprzednia strona jest jeszcze brzydsza:) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ocena 2/10 Strona jest paskudna kompletnie mi się nie podoba szczególnie ten napis Polskie Cetrum(Centrum) Halo . Dla pocieszenia napiszę że poprzednia strona jest jeszcze brzydsza:) . O LOL ;]]] Tego nie widziałem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ocena 2/10 Strona jest paskudna kompletnie mi się nie podoba szczególnie ten napis Polskie Cetrum(Centrum) Halo . Dla pocieszenia napiszę że poprzednia strona jest jeszcze brzydsza:) . dzieki za poprawke :] VFK sie tym zajmie :P Prosba do Was.... Jak piszecie, ze sie wam nie podoba to napiszcie co zrobic by bylo lepiej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Oczojebna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Ot - drobne literówki : "M6D Pistol Podstawowa broń. Półautomatyczny pistolet jest bardzo dobro(dobrą?) bronią krótkiego zasięgu lecz opcja zoom pozwala mu odegrać role(ę)krótkiej snajperski (snajperki?). Wypluwa z siebie kule 12.7mm. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ok kolejna zmiana lay'a :] mam nadzieje, ze ostatnia :] www.halo.z.pl <- nowy www.linuxpl.com/~zso/halo/index3.php <- stary :] ocena + dlaczego taka + jak sie nie podoba to co zmienic :] z gory thx :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zdecydowanie lepiej, acz linki na stronie głównej (bohaterwie, bronie, etc) oraz na forum (home, faq, search) mało czytelne, przynajmniej na monitorze 15", na jakim mam ostatnio nieprzyjemność pracować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 to przez czcionke 'Halo'.... zastanawiamy sie nad jej zmiana..... albo chociaz poprawieniu w jakis sposob :P ale nie obiecuje, ze to sie zmieni :P linki na forum na pewno pojda do zmiany tylko trzeba najpirw strone dopracowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Na 19' nic w linkach nie widać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 ok, menu poprawione :] podoba sie ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Nie. Nadal jest mało czytelne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfk Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 czytelniesze nie bedzie poniewaz menu ma ograniczenia samo w sobie :wink: bialy lay moze byl zlym posunieciem chodz wedlog mnie mial skupic urzytkownika na zawartosci a nie na samym wygladzie. coz jest nowy lay i tego juz nie zmienie. moge tylko ulepszac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 FUCK!! Walony serwer :( :( :( Jutro, albo po jutrze dopiero bedzie strona dostepna :!: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Fajna animacja menu.. ale... ale... ono jest brzydkie :/ .. wiecej spojnosci. I banner takie jakis niewkomponowany. Ogólnie 3- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Jakiej spojnosci :?: banerek to wiem.... vfk bedie sie musial tym zajac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfk Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Jakiej spojnosci :?: banerek to wiem.... vfk bedie sie musial tym zajac :Pyou wish :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 opera 7.23 nie wyswietla chyba wszytskiego u mnie jakas wybrakowana stronka jakby czegos brakowalo (grafa w menu i tabelki w newsach) w ie nie sprawdze bo jestem za leniwy ..;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 opera 7.23 nie wyswietla chyba wszytskiego u mnie jakas wybrakowana stronka jakby czegos brakowalo (grafa w menu i tabelki w newsach) w ie nie sprawdze bo jestem za leniwy ..;)) E, chyba wszystko wyświetla - chyba że te cholerne flashe wymagają flash playera 7 (ja wrzuciłem 7, ale w operze jest 6) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...