Skocz do zawartości
Kubus

prosze o opinie Soltek SL-KT600C

Rekomendowane odpowiedzi

taka plyta jak w temacie do tego procek 2000 xp+ Thoroughbred cooler GlacialTech igloo 2310 (zalezalo mi aby byl cichy) (i martwi mnie temperatura 51 jak nic nie robie) ale najbardizej to chcialbym poznac wasza opinie na temat plyty takze bylbym wdzieczny

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plyta dobra,nawet jedna z lepszych

pierwsze wersje mialy problem z win98se i radkiem9000 jednoczesnie,ale teraz juz chyba w porzadku

do ekstremalnego o/c plyta ma za malo vcore ,ale do normalnego uzytkowania nadaje sie jaknajbardziej (do o/c tez niezla)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm jesli chodzi o o/c to narazie zrobilem z 2000xp+ na 2400xp+ malo ale jeszcze nie eksprementowalem z tym tak max a temp sie jednak o wiele podnosi a moj cooler az taki wydajny nie jest prznajmniej nie mam zablokowanego mnoznika :) a co do plyty to martwi mnie tylko to za mam 2 sloty na pamietki ale to nie jest az takim minsem nie ma tez sata :(

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zalezy co masz na mysli z tym ze mi wycieli lana tez nie mam (i tak mi nie potrzebny ) dzwiek jest usb 2.0 agp 8x ddr 400 czyli po prostu standard a te 3 sloty to i tak bym nie zapelnil :P kasy brak jedna 512 na razie musi wystarczyc :)

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...