Fatboyx Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Witam! Wiem, że mój problem jest bardzo głupi, ale nie wiem w jaki sposób to się stało i bardzo mi to utrudnia prace na komputerze. Po naciśnięciu przycisku "maksymalizuj" każde okno (program) maksymalizuje się na cały ekran tak jakby była włączona opcja autoukrywania paska start. Zeby skorzystać z paska start musze dany program zminimalizować lub przywrócić do okna. Bardzo jest to denerwujące. Czy ktoś się spotkał już z czymś takim?? Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 a czy ten pasek ma we wlasciowsciach zaznaczone "trzymaj pasek zadan na wierzchu" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatboyx Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Aż mi głupio, dzięki za pomoc. No comment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...