860lacov Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Chcę kupić nową nagrywarkę. Jaką mam wybrać? W tym momencie zastanawiam się nad Lite on'em 52/32/52 Czy będzie to dobry zakup czy, czy może za tą cenę kupie coś lepszego? (czasami zdarza mi się robić kopie zapasowe różnych płyt, a lite on jest w tym chyba dobry?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ja mam tego LiteOna i mogę go z czystym sumieniem polecić, jedyna wada to jest trochę przygłośny, ale wydajność świetna. Wcześniej miałem LG, jednak algorytmy korekcji błędów są znacznie szybsze na LiteOn... Jak chcesz więcej poczytać w którymś z ostatnich Chipów był test nagrywarek... Obecnie LiteOn to prawdopodobnie najlepszy wybór w kategorii: cena/wydajność... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 inne napedy tez sa glosne - np teac u kumpla widzialem tez glosny - halas wynika z predkosci :) ak wolno to cicho tego lite polecam franca przezyla wiele i trzyma sie wbrew dawnym opiniom ze padaly- jka wytrzyma pierwszy miesiac sprawnego wypalania to znaczy ze dobry egzemplarz i posluzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja też mam zamiar kupić tego liteona cenka 169 zł to chyba nie jest majątek, kolega kupił i bardzo sobie chwali poza tym chyba 2 lata gwarancji i legalne Nero gratis. LG nie polecam bo czasem są problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 mam go przed sobą - i polecam ! ale do kompletu POTRZEBNE jest CICHE CD/DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja mam tego Lite-ona od września, wypaliłem na nim setki płyt nie miałem żadnego problemu. POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabolos Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Bierz i się nie zatanawiaj, w swoim przedziale cenowym nie ma konkurenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Dobra nagrywarka, choc osobiscie polecam Teac'a!Troche drazni mnie taka tandetna "obudowa" (chodzi o wykonanie!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...