fireblade3 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 :idea: Co o tym myslicie?? :?: :?: :idea: Jest to nieduze ustrojstwo (jakies 25x15x8cm)- w kazdym razie miesci mi sie w budzie... Wzialem ja od ojca z mysla sprzedazy ale kiedy zobaczylem w niej potencjal odszedlem od tego zamiaru... Oto kilka fotek A tu powod dlaczego juz jej nie chce sprzedac - po prostu zajzalem do srodka i co sie okazlalo ... - mianowicie ma ona uzebrowane kanalki zreszta co tu duzo pisac zobaczcie fotke... W razie czego w kazda fotke mozna kliknac aby zobaczyc powiekszenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 WOW :!: 8O Od czego to? Całkiem fajne na pierwszy rzut oka to ustrojstwo. Wydajne to to też powinno być :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Na zdjeciach się super prezętuje :!: Od czego masz tą chłodnice, gdzie taką można dostać i cena :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Powiem tak - cena nowej - masa pieniedzy Ja ja kupilem za grosze (konkretnie to moj ojciec) - nowka nie uzywana :) Proponuje wygooglowac sobie nazwe limco (bo tej firmy jest ta chlodnica) i jest duze prawdopodobienstwo ze znajdzie wam ten adres http://www.limcoairepair.com/ - w skrocie chlodnica jest od samolotu/helikoptera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 a jak z wydajnością?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 W kwesti wydajnosci jeszcze nic nie wiadomo :) - moje wc w fazie planow :) Najbardziej ciekawi mnie co madrzy panowie (np Witch) powiedza na restrykcyjnosc tej chlodnicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacza78 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Najbardziej ciekawi mnie co madrzy panowie (np Witch) powiedza na restrykcyjnosc tej chlodnicy...Ja nie z tych madrych ale tez napisze co mysle :) Chlodniczka super ale nie jest miedziana/mosiezna wiec musisz zadbac o korozje. Ciekawe jaki wplyw ma ksztalt wnetrza na opory wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Wyglada ciezkawo przez ta metalowa skrzynke . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 No tak, był nagrzewnica od Warszawy, Tira, Jelcza ale od samolotu jeszcze nie było :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 :) - ciezka nie jest - moze z pol kilo - moze kilo :) - wazyl nie bede bo nawet zmierzyc mi sie nie chce pozadnie :) A i mowiac o wadze to nie jest ciezka bo to co nazywasz blacha to mam nadzieje masz na mysli blache aluminiowa - bo wlasnie z tego jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Chodzilo mi o odczucia wzrokowe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 skoro już o dużych nagrzewnicach była mowa, to ja wwale tu zdjęcie swojej nagrzewnicy od autosana (PKS). ona jest Cu, tylko chromem potraktowane. aha, f3, weź jeśli możesz to zrób zdjęcie tego helikoptera z płytą cd obok żeby można było łatwo wielkość oszacować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ok no wiec fotka chlodnicy raz z cd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 f3, wcześniej wydawała się dużo większa :D a teraz tak patrzę że jest bardzo fajna i zgrabna :D nie to co mój spaślak że musze całą bude nową robić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 wow ladniutkie to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 No ja ja sprowadzilem do domu zeby zrobic jej fotki (do topicku mala chlodnica/nagrzewnica) Ze tam nie bylo specjalnego odzewu to zalozylem nowy topick :) - Rzeczywiscie do kolosow ona nie nalezy ale wydajnoscia podejzewam nie bedzie ustepowac nawet najwiekszym konstrukcjom (pod warunkiem ze jakas pompka przez nia przepchnie :) ) - co do duzych chlodcnia to zaraz zapodam kolosa ktory byl przy moim pierwszym wc - 92cm dlugosci 16 szerokosci i 8 grubosci - taki maly stary grzejnik :) - a tak serio to tez byla od czegos fajnego ale o tym juz kiedys bylo :) OFFTOPICK Widze ze nazwa z mojego avatare (F3) zaczyna chwytac juz pierwszego dnia po umieszczeniu jej tam :) - Wygodniejsze to niz Fireblade3... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 No ja ja sprowadzilem do domu zeby zrobic jej fotki (do topicku mala chlodnica/nagrzewnica) Ze tam nie bylo specjalnego odzewu to zalozylem nowy topick :) - Rzeczywiscie do kolosow ona nie nalezy ale wydajnoscia podejzewam nie bedzie ustepowac nawet najwiekszym konstrukcjom (pod warunkiem ze jakas pompka przez nia przepchnie :) ) - co do duzych chlodcnia to zaraz zapodam kolosa ktory byl przy moim pierwszym wc - 92cm dlugosci 16 szerokosci i 8 grubosci - taki maly stary grzejnik :) - a tak serio to tez byla od czegos fajnego ale o tym juz kiedys bylo :) OFFTOPICK Widze ze nazwa z mojego avatare (F3) zaczyna chwytac juz pierwszego dnia po umieszczeniu jej tam :) - Wygodniejsze to niz Fireblade3... :) mało finów, mało płaskowników (rurek?) weź opowiedz po czym to bo ja nie wtajemniczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ...ale wydajnoscia podejzewam nie bedzie ustepowac nawet najwiekszym konstrukcjom (pod warunkiem ze jakas pompka przez nia przepchnie :) )... Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ...mało finów, mało płaskowników (rurek?) weź opowiedz po czym to bo ja nie wtajemniczony Wiec ta chyba o ile pamietam byla od wanny chlodniczej z mleczarni :P - finow troche malo - ale rozstawionych na sporej powierzchni - calkiem wydajna (to i tak tylko pol drugie pol mial moj kumpel) ...Na jakiej podstawie tak twierdzisz?Na takiej podstawie ze zadko ktora chlodnica posiada wewnatrz finy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Niezła ta chłodniczka. Ile waży :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Niezła ta chłodniczka. Ile waży :?:Nie wiem - nie mam wagi pod reka (znaczy mam ale taka z dokladanoscia do kg :) ) - jak porownalem na oko (a w zasadzie na reke) z napojem 2litrowym to napoj zdecydowanie ciezszy...wazy gora kg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 W kwestii oporow to ciezko cokolwiek ocenic ze zdjec, sproboj przez nia pooddychac (zaczynajac od silnego WYdechu :P ). Jesli bedziesz mogl to robic swobodnie to nie jest zle ;) Z opiniami na temat wydajnosci to bym sie troszke wstrzymal, fakt, konstrukcje ma misterna, ale gabaryty male i opor przeplywajacego powietrza pewnie bedzie spory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 sadzac po masywnosci konstrukcji wydaje mi sie ze to chlodnica oleju.... :P F3 czy Twoj ojciec ma jeszcze jakies chlodnice?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Jaka jest srednica wew. tych rurek? Jaki przeswit jest miedzy rurka a fuinem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 aha i jaka ma pojemnosc ta chlodniczka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Na takiej podstawie ze zadko ktora chlodnica posiada wewnatrz finy...Mysle, ze bardzo ciezko jest ocenic wydajnosc "na oko". BTW to od finow wydajniejsze sa juz lamele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 BTW to od finow wydajniejsze sa juz lamele.mozesz wyjasnic dlaczego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 A spojrz jak wygladaja finy, a jak lamele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titus Fox Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 supcio, mała i zgrabna. Ale mnie bardziej radowałaby ta od Autosana :) Nie mam ambicji upychania wszystkiego/czegokolwiek w budzie :) Tam jest miejsce tylko na bloki i węże. Zatem pytanko do jej posiadacza : skąd ją masz i ile kosztowała ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 titus poszukaj na szrocie ... beda mieli na 98% ta firma oferuje duzy wybor chlodnic , nagrzwnic i rdzeni miedzianych z rurkami i plaskownikami ... : http://www.gabrat.com.pl/index.cgi?pg=*|Produkty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...