fireblade3 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 supcio, mała i zgrabna. Ale mnie bardziej radowałaby ta od Autosana :) Nie mam ambicji upychania wszystkiego/czegokolwiek w budzie :) Tam jest miejsce tylko na bloki i węże. Zatem pytanko do jej posiadacza : skąd ją masz i ile kosztowała ? :)Wiec ja ja mam od ojca - a on pewnie z jakiegos likwidowanego magazynu w swidniku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 a masz jeszcze taka aluminiawa od samolotu/helikoptera ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklerotyk Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 http://www.gabrat.com.pl/index.cgi?pg=*|Produkty Wszystko pięknie, ale żeby coś u nich kupić trzeba mieć działalność gospodarczą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ...i każdego, kto spotyka się z potrzebą wymiany bądź naprawy chłodnicy.nie sadzisz ze te dwie rzeczy ze soba koliduja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Nie no chlodnic to chyba wiecej nie mam - mam jeszcze przegub od glownego wirnika od chelikoptera (ten taki wielokrotnie lamany ktorym steruje sie nachyleniem smigla glownego) i sporo wezy wytrzymujacych gigantyczne cisnienia... no i jeszcze wiecej ciegielek i zaworkow :) s vhlodnice mam od lodowek , sprzetu mleczarskiego, od samochodow , klimatyzatorow , troche takich no name - ogolnie jakby dobrze poszukac to i 30 by sie znalazlo - kiedys nawet sprzedawalem (mialem 5 takich samych :) - podobnych do tych ktore w msc nazywaja sie aluminiowa duza) sprzedalem wszystkie 5 po 80 zl (no tylko ze byly bez wiatrakow) - i tych moge mmiec duzo wiecej - jezeli ktos bylby zainteresowanyy sprzedaza to moge sprowadzic taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a te od klimatyzatorow to skraplacze czy parowniki??? masz moze kompresory od klimatyzatorow???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a te od klimatyzatorow to skraplacze czy parowniki??? masz moze kompresory od klimatyzatorow???? Skraplacze - nie mam kompresorow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...