ZbYcH_In_FlameS Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Kupuje nowy komputer no i chciałem do niego zakupic 512 RAmu DDR. :o No ale mam dylemat... czy zakupić NO name ? Czy dołożyć w Kingstona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Ruznica pomiedzi no-name a zwyklymi Kingstonami jest prawie zadna i rużnica w wydajności tez prawie żadna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Tez sie zastanawialem nad Kingstonami lub nad noname'ami. Z tego co widzialem to Kingstony 512MB PC3200 kosztuja 365zl, a takie same noname'y ok. 280zl. Czyli nie ma sensu doplacac do tych Kingstonow :?: Musze zaznaczyc ze bede kupowal Bartka 2500+(docelowo ma smigac na 3200+) i Abitka NF7-S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbYcH_In_FlameS Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Mam zamiar kupić dosłownie to samo :P co ty siebek i mam anwet te same zamiary :]. No ale własnie mam zonka co do RAmiaczy nie wiem które wybrac :P. DObre jest to w Kingstonach jak zauwazyłem ze maja wieczna gwarancje :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 tyle że te noname nie pojdą więcej jak standartowe traktowanie i na kiepskich timingach ,chociaż się zdarzają wyjątki od tej regóły, pozatym jesli chcecie kupić procki i płyty żeby je kręcić to warto zainwestować w markowe pamiątki te pare zł. więcej ,tym bardziej ze po świętach ceny ostro idą w dół ,co do marki poczytajcie topiki o pamięciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodla Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 No właśnie. Różnica w cenie jest dość duża a w wydajności pewnie nie aż taka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 trzeba wybrac sobie w no-nameach Ja osobiście jakiś czas temu trafiłem japońskie VDATA, ktore przy nominalnych 333 śmigają ponad 400 na podciętych timingach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...