aqlla Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=24&gg=19&id=556 kto posiada ten coolerek najlepiej z dolaczonymi do niego 2 wentylkami i moglby sie podzielic wrazeniami bylbym bardzo wdzieczny... a tak wogole co o nim sadzicie? chce kupic dobry cooler bo jakos nie moge zdecydowac sie na wc i tak sie zastanawiam miedzy tym Revoltekiem a Zalmankiem 7000A -Cu przy ktorym nie obedzie sie bez wycinania polki w moim big chiefie, nie wiem na co sie zdecydowac.... :? HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ano właśnie - są gdzieś testy tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zalman wydajniejszy ;), no chyba ze tego drugiego potwora schlodzi sie 2 x 80 i bedziesz mial 50db :D ja bym bral zalamna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ano właśnie - są gdzieś testy tego?Są tutaj http://www.moded-kompz.net/?name=Cooling&id=34 Ciekawe ale dużo czytania :D Ja bym w tym wypadku brał zalmana do ten drugi ma nie przemyślaną zapinkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqlla Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 no i wzialem zalmana...podczas giercowania i w petli 3dmark2003 temp nie przekracza 38 stopni i do tego cichutki jest skubany :D moje 2 HD robia wiecej halasu niz ten zalmanek...wart jest swojej ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 [soltys] Przepraszam, że się wtrącam, ale 2 wentylatory po np. 25dB każdy, to razem źródło dźwięku o natężeniu 28dB. Dwa razy głośniej to tylko +3dB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apophis Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 A jak tam biorę AVALANGE 2 niestety moja płytka nie jest wyposażona w dziury dookoła socket'a :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...