rout Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 hey nosze sie z zamiarem zbudowania budy , bo ta jest za mala [za waska] i za niska. totez pomyslalem sobie , coby polepszyc chlodzenie i zmniejszyc wage ze mozna by zrobic szkielet z katownikow aluminiowych. niestety , w hutmecie we wrocu w ogole nie maja nic z aluminium. totez chcialbym sie was zapytac , czy mozna gdzies kupic owe katowniki we wrocu? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 a macie tam jakieś NOMI ? ew. inny market budowlany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 eeeee nomi chyba nie ma ale jesst castorama , praktiker. myslisz ze w tym tez to znajde? i jaka moze byc tego chociaz orientacyjna cena? wiem ze aluminium nie jest tanie , dlategoz sie pytam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 w NOMI widziałem mnóstwo różnych .... Z-ownik, T-ownik, listwy płaskie, L-ownik, H-ownik .... ceny hmmmm te najwęższe rzędu 4-7PLN za metr, szersze owszem więcej, ale dokładnie nie pamiętam aha - gość z obsługi w ogóle nie wiedział że coś takiego mają, znalazłem przypadkowo koło stojaków ze wzmocnieniami do progów etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronos_3 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 poszukaj jeszcze w liroyu na bielanach prawdopodobnie maja tam wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 okej , dzieki wszystkim za pomoc. wlasnie dowiedzialem sie ze przy robotniczej maja pelno takich rzeczy , w tym rowniez m.in blache aluminiowa. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubiii Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 w agromie na wyscigowej !!! pelno full wszystkiego z alu .. maja ps. gdzie moge we wro wyciac z boku na pokrywie laserem wzorek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ps. gdzie moge we wro wyciac z boku na pokrywie laserem wzorek ? Ooo , wlasnie , tez bym sie chetnie dowiedzial ;) bo wiertarka nawiercac ok. 2m niezbyt mi sie usmiecha:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 alu raczej tansze od miedzi... hmmm rout nie wiesz czy w hutmenie Ci panowie juz zamowili jakies fajne kawalki na bloki bo ostatnio jak bylem to takie grubsze kloce mieli tylko i trza pozniej kombinowac z cieciem tego i w ogole... kiedys do nich przychodze a gosc mnie pamietal - mowil ze coraz wiecej tu takich co o miedz do kompa pytaja :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 hehehe ;) nie , jeszcze nie bylem w hutmenie . miedz narazie mam [2x 50x60x20] teraz potrzebuje narzedzi :(( myslalem nad stolikiem frezarskim proxxona ale w praktikerze nie ma. www.proxxon.com tam jest tego pelno. moze ktos widzial to w ktoryms budowlanym we wrocu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 hehehe ;) nie , jeszcze nie bylem w hutmenie . miedz narazie mam [2x 50x60x20] teraz potrzebuje narzedzi :(( myslalem nad stolikiem frezarskim proxxona ale w praktikerze nie ma. www.proxxon.com tam jest tego pelno. moze ktos widzial to w ktoryms budowlanym we wrocu? a masz dostep do frezarki albo conajmniej wiertarki stolowej? bo ja mam miedz mialem robic chlodzenie na grafe ale nie mam czym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 niestety nie mam:/ totez pytam sie czy ktos to widzial we wrocu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 wycinanie laserowe jest zaraz za kromere w duzej hali jak sie jedzie w strone konrony to po lewej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ile takie cos kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 wlasnie , a ile takie cos kosztuje? i ktora dokladnie to jest hala bo kojaze ale o ile wiem to tam jest ich kilka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 hej panowie ja mam dostęp do frezarki i slużę pomocą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 hehehe ;))) a do jakiej frezarki? recznej czy numerycznej? ile by kosztowalo zrobienie bloku a'la WW ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Do ręcznej i na blokach to ja się nie znam - prosze kontakt najplepiej na gg 4855912 lub mail lub pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 wlaśnie ile kosztuje wycinanie laserowe w blasze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubiii Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 jutro tam podjade :) i sie dowiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 nie zapomnij podzielic sie z kolegami zdobytymi informacjami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubiii Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 no min w tym celu jade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 mój starszy załatwiał do siebie do firmy wyciananie laserkiem i wiecie ile to kosztuje? 6zł za metr cięcia no i trzeba jeszcze projekt zrobić a za to sobie słono liczą. Jak chcecie to sie dowiem gdzie to jest. Wrocek oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubiii Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 HMM BYLEM dzis na kromera i znalazlem firme ... niestety w chwili obecjnej sa tak zawaleni robota ze indywidulanych zamoiwen nie realizuja .. czekaja na druga maszyne .. cenowo babka nie powiedziala mi ile bo to z ich szefem sie ustala, a to jakis obcokrajowiec .. powiedziala mi ze na swojczyckiej wycinaja .. jeszcze jutro podjade do agromy tam widzalem szyld firmy wucinajacej w blaszcze wiec sprobuje jutro j cos konktretnie sie wywiedziec .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 mój starszy załatwiał do siebie do firmy wyciananie laserkiem i wiecie ile to kosztuje? 6zł za metr cięcia no i trzeba jeszcze projekt zrobić a za to sobie słono liczą. Jak chcecie to sie dowiem gdzie to jest. Wrocek oczywiście. a jak zrobię sobie sam ten projekt w Corelu albo czym innym ?? czy wtedy tez trza płacić ?? i w jakich materiałach wycinają ?? bo ja mam alu 1,5 mm anodowane i mi trza wyciąć to i owo :) (dla zwykłego alu też się spytaj) z góry dzięki piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Właśnie jest problem wycinają oni tylko w cr-ni i zwykłych czarnnych blachach bo alu jak bo do alu to trza inną wycinarke, projekt można zrobić w cadzie tylko dopiero puźniej wam powiem w jakim formacie ma to być zapisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Ja tez jestem zainteresowany wycinaniem w obudowie. Bo wlasnie zmieniam bude. W przypadku poprzedniej Pomagal B3ton ale teraz juz mu nie chce zawracac gitary. U mnie raczej nie bedzie wymyslnych wzorkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubiii Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 dzis zorientowalem sie ile kosztuje wycinanie w blaszce wiec tak trzeba dac rysunek badz szkic .. zaprogramowanie maszynki kosztuje 100, wyinanie w blaszce 135 = 235 zeta .. i nastawiaja sie bardziej na hurtowe ciecie ale pewnie wytna i jedno ... maszyna ktora wycina pozostawia na blasze slady docisku... nie mozna tez wycinac przy same krawedzi... wiec to tak wyglada . jescze na swojczycach gdzies wycinaja .. generalnie wydaje mi sie ze taniej bylo by kupic wycinarke do metalu TOYA i na raz .. mysle ... ze taniej wyjdzie ... jesli macie gdzies taniej .. to jestem zainteresowany :) aha ta firma jest na teczowej jesli ktos bedze zainteresowany to podam ulice i tel .. ( mam w furce adress) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 hmmm.. powiem, ze cena "troche" wysoka... jeszcze biorac pod uwage te niedogodnosci (np. slady...).... cos mi sie wydaje, ze ciac bedziemy we wlasnym zakresie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 troche wysoka :? buahaha za 250 zeta to bym im nie dal ciac blachy. to nowy zasilacz. Za te pieniadze to sie kupi na allegro Dremelka oryginalnego chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...