Skocz do zawartości
rout

uslugi moddingowe ;) -> wroclaw

Rekomendowane odpowiedzi

alle pipol of the wroslaw

czy ma ktos z was dostep do wiertarki stojakowej albo jakos tak? bo robie sobie controler obrotow i potrzebuje wywiercic sporo rownych otworow. z mniejszymi nie ma problemu bo mam wiertarke i recznie mozna ale z tymi 10 i 16 to juz problem:

- 4 o srednicy 6-7mm - sklejka

- 4 o srednicy 10mm - plexi

- 4 o srednicy 3mm - plastik

- 8 o srednicy 5mm - plastik (otwor i w polowie tego otworu poczatek drugiego - takie poltora otworu razy 4)

- 4 o srednicy 16mm - plastik

a moze znacie namiary na maszyne za tanie pieniadze... jak dobra maszynka to moge wszystkie wywiercic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz sobie poradzilem z plastikiem:

- najpierw maly srubokret

- potem wiekszy krzyzakowy

- potem 2 rodzaje pilnikow

- nozyczki (takie mam fajne idealne do skrawania)

- a na koniec przetarcie dla rownosci kamieniem szlifierskim w ksztalcie stozka i drobnym papierem sciernym 1000

rece mnie bolaly ale poszlo nawet niezle. jak na prace reczna to wystawilem sobie 5/6 a nawet 5,5. jak tylko dorwe aparat cyfrowy to wrzuce zdjecia.

teraz pozostala pleksa chyba w ten sposob i sklejka (tu juz pozycze wiertarke)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi