Vadeer Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 alle pipol of the wroslaw czy ma ktos z was dostep do wiertarki stojakowej albo jakos tak? bo robie sobie controler obrotow i potrzebuje wywiercic sporo rownych otworow. z mniejszymi nie ma problemu bo mam wiertarke i recznie mozna ale z tymi 10 i 16 to juz problem: - 4 o srednicy 6-7mm - sklejka - 4 o srednicy 10mm - plexi - 4 o srednicy 3mm - plastik - 8 o srednicy 5mm - plastik (otwor i w polowie tego otworu poczatek drugiego - takie poltora otworu razy 4) - 4 o srednicy 16mm - plastik a moze znacie namiary na maszyne za tanie pieniadze... jak dobra maszynka to moge wszystkie wywiercic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozik Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Hej ja mam, w trzebnicy jest ta maszynka. Najlepiej by było jak byś właśnie tam przyjechał to by się wywierciło, albo pozaznaczaj gdzie maja być otwory i jakie i podżuc mi jakoś to. Kontakt na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 juz sobie poradzilem z plastikiem: - najpierw maly srubokret - potem wiekszy krzyzakowy - potem 2 rodzaje pilnikow - nozyczki (takie mam fajne idealne do skrawania) - a na koniec przetarcie dla rownosci kamieniem szlifierskim w ksztalcie stozka i drobnym papierem sciernym 1000 rece mnie bolaly ale poszlo nawet niezle. jak na prace reczna to wystawilem sobie 5/6 a nawet 5,5. jak tylko dorwe aparat cyfrowy to wrzuce zdjecia. teraz pozostala pleksa chyba w ten sposob i sklejka (tu juz pozycze wiertarke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 znacie jakiegos dobrego i taniego lakiernika we wrocu? bo niedlugo bede mial big towerka :twisted: i przydaloby sie go pomalowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 bierzesz farbe i malujesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...