ar2r Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 znalazlem na allegro cos takiego : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19753912 Co sadzicie o takim coolerze na radoslawa 9500, glowne jego zalety moim zdaniem to : cena, geste miedziane finy, rozmiar, tzn jest niski i zablokuje max 1 slot pci. Tylko tak sie zastanawiam czy jest w stanie schlodzic 9500 z potencjalem na >400 Mhz na rdzeniu ? Podobno to "cudo"chlodzilo bartona 2500 8O Jest tego duzo wiec moze jeszcze ktos sie skusi :D PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 no coz, mimo licznego odzewu i konstruktywnej krytyki postanowilem zamowic i zamowilem cdn... juz wkrotkce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 heh nie rób se jaj, a tak na serio to czekam na jakieś relacje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Też go zamówiłem- nawet dwie sztuki... Wpłaciłem kasę na konto i kontak ze sprzedającym się urwał... Obym nie wykrakał :( . Do chłodzenia GPU nadaje się idealnie- miedziany i co najważniejsze- niski (nie będzie zajmował więcej PCI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 tylko ze glosny bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 tylko ze glosny bedzieNiekoniecznie- będzie sam radiator- wentyl (92x92 podłączony pod regulator obrotów) jest pod spodem karty na pseudo karcie PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja wybralem przesylke za pobraniem-zobaczymy, zaczynam zalowac, ze 2 sztuk nie wzialem :cry: :D Mysle, ze jak go puszcze na 5 lub 7V to bedzie cichy, jak nie to zmieni sie na cos innego. Obawiam sie tylko tego, ze bedzie go trzeba troszke przyciac, zeby sie zmiescil na radku :D PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 na innym forum dawałem linki do tej aukcji, trzeba kupić 2 sztuki i jeden na GPU a drugi pociąć na pamięci. szkoda mi było kasy bo mam już na gpu cooler od celka 566. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 na innym forum dawałem linki do tej aukcji, trzeba kupić 2 sztuki i jeden na GPU a drugi pociąć na pamięci. szkoda mi było kasy bo mam już na gpu cooler od celka 566. Dzieki miszczu, ze mnie oswieciles, ze TRZEBA kupic dwie sztuki, bo inna opcja to wogole w gre nie wchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 no coz, mimo licznego odzewu i konstruktywnej krytyki postanowilem zamowic i zamowilem cdn... juz wkrotkce a o czym tu pisac :P wystarczy poszukac http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=389...ghlight=#389996 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Falcon komputer sobie jaja robi, do tej pory nie przyslali mi coolera i nie odpowiadaja na mejle. Zakonczylem z nimi wspolprace i zamowilem Arctic vga silencer PZDR4ALL$EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Przyroda :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 A mi przysłali- wprawdzie z poślizgiem, ale jednak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 i jak sie sprawuje ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Nie mam czasu sprawdzić- modyfikuję budę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...