Muskacik Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zastanawiam sie nad kupnem Aparatu HP PhotoSmart 635 tylko martwi mnie to ze posiada on tylko 2mln matryce, zastanawia mnie czy bedzie znaczaca jakosc zdjec na komputerze czy bedzie o duzo nizsza? Nie chodzi mi o drukowanie zdjec na papier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 "Megapiksele to nie wszytko. Producenci aparatów coraz częściej instalują w niedrogich aparatach matryce cztero-, a nawet pięciomegapikselowe. Niestety, nie zawsze przekłada się to na jakość zdjęć. Magiczne 5 megapikseli w połączeniu z kiepską optyką daje bardzo złe rezultaty: spada dynamika kolorów (...)" - cytat z Wielkiej Księgi Testów CHIP-a. Ja też się zastanawiałem czy aparat który kupiłem posiadająćcy 2 megapiksele będzie robił zdjęcia dobrej jakości. Teraz mogę powiedzieć że 2 mega w zupełności wystarczy, trzeba jednak znaleźć aparat z odpowienio dobrym(jasnym) obiektywem. Dobrze też aby miał zoom optyczny bo cyfrowy na nic się zdaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskacik Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 tak wiem juz to czytałem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 ja mam fuji fine pix 2.0 MP i zdjecia wygladaja lepiej niz na jakis tracerach co maja 5mln piksli :P mi tam wystarcza rozdzialka 1600x1200 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Pixele to sobie mozna wsadzic w.... jak aparat ma slaba optyke, a matryca nie jest najwyzszych lotow..... kupujta canona a60... a hp niech produkuje drukarki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...