piaskoon Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Mam tymczasowo płytę Asus A7N266VM SE (epox z podpisu jest w reklamacji) i niby szajs kompletny ale za to ten DŹŹŹŹWIĘK!!! Bije Sblive na łeb! Nie tylko podczas słuchania muzyki brzmi "zajebiściej", ale w grach po raz pierwszy zaczeły u mnie chodzić efekty EAX i do tego dźwięk nie charczy! 3DMark03 przechodzi test 60 kanałowego dźwięku a na esbeku ni. Tak więc może temat i bez sensu ale zdziwiłem się że taka stara płyta ma wypasionego SoundStorma, choć nigdzie w instrukcji ani słowem o tym nie piszą i na www asusa też ni. Polecam ją każdemu kto chce mieć taniego kompa (zintegrowany GF2MX) z zajebbbistym dźwiękiem. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 a jakiego masz tego sb live ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Mam sblivevaluateue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...