Gość Lanselot Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Gdzieś kiedyś znalazłem tekst na ten temat i niestety nigdy później na nic takiego nie udało mi się trafić, naturalnie poszukiwania były dosyć wnikliwe. Ma ktoś może jakieś info? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Ale żeś ten rdzeń wykręcił... i jezuuuuu masz jakies fotki tego zalmana na karcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Tego zalmana to on na procu ma raczej, niemożliwe jest umieszczenie tego coolera na żadnej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Tego zalmana to on na procu ma raczej, niemożliwe jest umieszczenie tego coolera na żadnej karcie.wszystko jest możliwe. wystarczy pokombinować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Jasne, nie wiem gdzie ci wejdzie, chyba że utniesz połowe. Jak mi znajdziesz takie zdjęcie gdzie wchodzi cały zalman to 100 razy ci honor zwróce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 masz moze link do orba jakiego ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Kurcze własnie robilem Vmoda na core 2 razy [rozne rezystory] i nic mi to nie daje, cały czas arty przy 240mhz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 O w ku*weł, ale ze mnie elektronik, lutowałem rezystor nie z tej strony co trzeba.... dobrze że dałem większy opór troche.. 1k i 1,5k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 A w jaki sposob lutuje sie odwrotnie rezystor? Obojetnie z ktorj strony wlutujesz bedzie to samo, rezystor niema + ani -. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Z przeciwnej strony układu wlutowałem... Ale teraz zrobilem dobrze i nie widze efektów niestety, chyba za mało podniosłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 te 334MHz na rdzeniu to chyba bajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Z przeciwnej strony układu wlutowałem... Ale teraz zrobilem dobrze i nie widze efektów niestety, chyba za mało podniosłem masz moze jakies mody na gef4ti 4200 :> cos takiego by mi sie przydalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Osobiscie nie mam :) ale gdzies na pewno są, trzeba poszukać. Zobacz tu ale opisu chyba nie ma, na zachęte http://forum.hardware.fr/hardwarefr/Achats...43011-1.htm#bas Edit: To są chyba jakieś jaja, robie sobie vmoda niby na rdzeń... 1,5k nic - dalej arty przy 240mhz... 1k nic... 0,5k nic... patrze z ciekawości jak się kręcą memorki a one z 500 na 530 bez niczego... myśle co jest? Na stronkach jakieś ściemki walą czy co? Wkurzylem sie wyciągam kartę obmacuje ją :D ramki dosyć ciepłe [narazie bez radiatorów] a rdzeń zimny jak lodówa nawet z górnej strony laminatu w samym środeczku nad 'jądrem' chłodzi go VGA silencer, wczesniej sie nieźle grzał. No to odlutowałem rezystor, wszystko elegancko jak fabrycznie, odpalam kompa, 3dsmarka, rivatuner i kręce rdzen na 240.. arty... pamiątki na 530 no i 0 słownie zero artów, już zglupiałem... co, one chyba myślą że dalej mają podniesione napięcie... Pozdrawiam wytrwałych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." ;> Fotki karty: ORBa na razie nie będzie - mam komputer "zastępczy" i nie bawię się w testy (PIII @ ~806 MHz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 No prosze Polak potrafi!! Ale to 334mhz toż to już dogoniło GF4Ti4200, tylko szkoda że asus ma inne stabilizatory, tak to bym się podpytał o twojego v-moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...