Skocz do zawartości
KIULIK

E-Gold - kilka pytań ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam troche kasy zarobionej w internecie ( mianowicie 123 $ ) na koncie E-Gold :!:

Jak moge tą kase wypłacić :?:

Wiek, że prawdopobnie dostane czek, jak i gdzie moge go zrealizować i ile będzie mnie to kosztowało :?:

Mam tylko 15 lat, więc czy będę mógł zrealizować czek samemu :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieniadze na koncie E-Gold mozesz wyciagnac na kilka sposobow, moze byc czek ktry realizujesz w banku za pewna oplata 10-50zl w zaleznosci od banku. Oddajesz tam czek do reki dostajesz inkaso (papierek) i czekasz na pieniadze na koncie (1-4 tygodnie). Mozesz tez wyrobic sobie karte do bankomatu dzieki ktorej bedziesz mogl wyciagac kase, karta kosztuje i czeka sie na nia przykladowe serwisy wydajace anonimowe karty : http://www.cashcards.net/ http://www.evocash.com/ Aha przypomnialem sobie... nie wiem jak to jest z wiekiem ale jesli masz konto na siebie to nie powinno byc problemow jesli konto na siebie + rodzic bo sa takie rzeczy dla niepelnoletnich to mysle ze rowniez dasz rade :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konta niestety nie mam :(

Więc możę być problem, gdzieś czytałem, że w którymś banku można czek zamienić na gotówke :)

Te 123 $ zarobiłem w kilku firmach :)

Zapraszam na www.zarabianie-kiulik.prv.pl.

Na stronie są wszystkie firmy do których jestem zapisany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konta niestety nie mam :(

Więc możę być problem, gdzieś czytałem, że w którymś banku można czek zamienić na gotówke :)

Te 123 $ zarobiłem w kilku firmach :)

Zapraszam na www.zarabianie-kiulik.prv.pl.

Na stronie są wszystkie firmy do których jestem zapisany :)

Jeżeli naprawde zarobiłeś te 123 $ to gratuluje.

Ja siedziałem w tych programach meilowych przez pół roku. Dzień w dzień odbierałem meile i co i nic w żadnym z ponad 20 firmach nie osiągnąłem minimum tylko punkciki :evil: :evil: :evil:

Dlatego troche wątpie że udało ci się coś zarobić a w szczególności 123$ !!! :lol:

Mam nadzieje że ten topic nie powstał tylko dla reklamy twojej strony :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi