KIULIK Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Mam troche kasy zarobionej w internecie ( mianowicie 123 $ ) na koncie E-Gold :!: Jak moge tą kase wypłacić :?: Wiek, że prawdopobnie dostane czek, jak i gdzie moge go zrealizować i ile będzie mnie to kosztowało :?: Mam tylko 15 lat, więc czy będę mógł zrealizować czek samemu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Pieniadze na koncie E-Gold mozesz wyciagnac na kilka sposobow, moze byc czek ktry realizujesz w banku za pewna oplata 10-50zl w zaleznosci od banku. Oddajesz tam czek do reki dostajesz inkaso (papierek) i czekasz na pieniadze na koncie (1-4 tygodnie). Mozesz tez wyrobic sobie karte do bankomatu dzieki ktorej bedziesz mogl wyciagac kase, karta kosztuje i czeka sie na nia przykladowe serwisy wydajace anonimowe karty : http://www.cashcards.net/ http://www.evocash.com/ Aha przypomnialem sobie... nie wiem jak to jest z wiekiem ale jesli masz konto na siebie to nie powinno byc problemow jesli konto na siebie + rodzic bo sa takie rzeczy dla niepelnoletnich to mysle ze rowniez dasz rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 KIULIK a gdzie zarobiles 123$,a dokladnie co robiles zeby to zarobic?? Jesli bys mogl podac info jak zarobic tam gdzie ty to byl bym wdzieczny, oczywiscie jesli chce. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Konta niestety nie mam :( Więc możę być problem, gdzieś czytałem, że w którymś banku można czek zamienić na gotówke :) Te 123 $ zarobiłem w kilku firmach :) Zapraszam na www.zarabianie-kiulik.prv.pl. Na stronie są wszystkie firmy do których jestem zapisany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Konta niestety nie mam :( Więc możę być problem, gdzieś czytałem, że w którymś banku można czek zamienić na gotówke :) Te 123 $ zarobiłem w kilku firmach :) Zapraszam na www.zarabianie-kiulik.prv.pl. Na stronie są wszystkie firmy do których jestem zapisany :) Jeżeli naprawde zarobiłeś te 123 $ to gratuluje. Ja siedziałem w tych programach meilowych przez pół roku. Dzień w dzień odbierałem meile i co i nic w żadnym z ponad 20 firmach nie osiągnąłem minimum tylko punkciki :evil: :evil: :evil: Dlatego troche wątpie że udało ci się coś zarobić a w szczególności 123$ !!! :lol: Mam nadzieje że ten topic nie powstał tylko dla reklamy twojej strony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ten wątek wcale nie powstał, aby rozreklamować moją strone :!: Chciałem się tylko dowiedzieć kilku rzeczy o E-Gold :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Eee...zarabianie pieniędzy przez neta...już to przerabiałem...więcej straciłem niz zyskałem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 http://www.kantor.e-gold.com.pl/ Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...