Darek CC Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Witam ! Posiadam taką plyte główną jak Shuttle AV18E . Mam obecnie proca celine 700MHz i chciałbym coś lepszego i nie wiem co na ta płyte moge wsadzić jak moge was prosic o jakąś radę to bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 http://www.shuttle.com/hq/search.asp?searW...s=AV18E&Send=Go wystarczy wejsc na strone producenta i uzyc wyszukiwarki.... tutaj pisze jasno i wyraznie : http://www.shuttle.com/share/fae/hq/faq/ma...EV31support.PDF dla wersji 3,1.... sa tez dane dla 1,3 i 4,0.... trzeba tylko chciec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek CC Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Oki dziekuje bardzo a mam jeszcze tylko takie pytanie co bedzie lepsze celeron 1400MHz czy Pentium III 1000Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 moim zdaniem pentium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 a moim zdaniem nie oplaca sie innwestowac... za 1000MHz pIII zaplacisz ~300zł czyli tyle ile stoi duron 1400 i asrock na sis748fx dodatkowy koszt to zmiana ramu na ddr no ale w sumnie bedzie to duzo szybsze. potem mod + drutmod i zrobisz sobie 2600+ axp ps. u mojej kolezanki grzeje sie PIII 1333 wiecie ile to warte hehe :-) wlasnie kilka dni temu jej poradzilem zeby sprzedala go i wziela plyte procka i ddry ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek CC Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A mam jeszcze takie pytanie jak moge rospoznac jakiego biosa mam???????Jak to sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...