Gubernator Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czy ktoś wie jaki jest uniwersalne hasło do biosa Awarda? Bo mój kolega ma po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ego brata który mu załorzł hasło. Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czy ktoś wie jaki jest uniwersalne hasło do biosa Awarda? Bo mój kolega ma po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ego brata który mu załorzł hasło. Z góry dzięki! Nie ma jednego, jest cala masa takich :) Ale nigdy nie mialem potrzeby sprawdzac czy faktycznie to dziala.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czy ktoś wie jaki jest uniwersalne hasło do biosa Awarda? Bo mój kolega ma po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ego brata który mu załorzł hasło. Z góry dzięki! Nie ma jednego, jest cala masa takich :) Ale nigdy nie mialem potrzeby sprawdzac czy faktycznie to dziala.. To podaj mi je :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 UWAGA WIELKOSC LITER MA ZNACZENIE !!! 589589 589721 1322222 ?award z b aLLy ally aPAf aPAf AW award AWARD?PW AWARD?SW award_? award_ps AWARD_SW awardsw awkword BIOS310 biostar BIOSTAR biostar biostar CMOSPWD CONCAT condo condo CTXA efmukl HLT j256 j262 j322 j64 KILLCMOS lkw peter LKWPETER lkwpeter SERSKY_FOX SKY_FOX SWITCHES_SW Sxyz Syxz syxz SZYX ttptha wodj Wodj ZAAADA ZBAAACA Zbgn zjaaadc zjaaade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czy ktoś wie jaki jest uniwersalne hasło do biosa Awarda? Bo mój kolega ma po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ego brata który mu załorzł hasło. Z góry dzięki! Nie ma jednego, jest cala masa takich :) Ale nigdy nie mialem potrzeby sprawdzac czy faktycznie to dziala.. To podaj mi je :D Gdybym je trzymal jeszcze, to bym podal. Ale na szczescie dla Ciebie KaT ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Clear CMOS i po hasle :) 8) Kiedys probowalem te "uniwersalen" kody, i jakos zaden nie zadzialal :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 HEHE http://www.bios.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Clear CMOS i po hasle :) 8) Kiedys probowalem te "uniwersalen" kody, i jakos zaden nie zadzialal :| Popieram. Dla mie Clear CMOS rządzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Jeżli hasło założone jest tylko na setup to z poziomu windowsa można je "wyciągnąć" programami dostępnymi w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Clear CMOS i po hasle :) 8) Kiedys probowalem te "uniwersalen" kody, i jakos zaden nie zadzialal :| taaa jemu nic sie nie oprze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 resetuj cmos i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 resetuj cmos i po klopocie popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Że wcześniej o tym nie pomyślałem! :lol: Teraz już nie ma problemu :D Dzięki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Proste rozwiazania sa zazwyczaj najskuteczniejsze :D :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 reset biosu,albo wyciagnij baterie na plycie i po klopocie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Czasem haselka sa jedynym rozwiazaniem jesli obudowa ma blokade (zeby nie otwierac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...