Mrozik Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Hej mam zamiar kupić tę płytę jednak chciał bym isę dowiedzieć od was jak u niej z ottwarzaniem div-x i dvd bo głównie o to mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 di divX spokojnie wystarczy przy najlepszej możliwej jakości. procek VIA C3 800 chodzi około celerona 600-800 więc bez obaw. a do divX tenm sprzęcik jest o tyle dobry że bez chłodzenia procka może chodzić, do tego wiatrak w zasiłce dać na 7V i kompa nie słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerman Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 U mnie na C3 działają spokojnie DivXy i zostaje jeszcze dużo wolnych zasobów procka. Z DVD jest juz troszke gorzej, nie zawsze jest w pełni płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak1984 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 zawsze mozna na allegro dokupic za kilka zloty sprzetowy dekoder peg 2 wtedy dvd bedzie smigac bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...