CHECK-IT Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 No ja mam HuntKey'a 350w silencer z ta buda..jest naprawde cichy .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusterX Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 TyBiAs: wiem ze nie ma duzo rzeczy ale mam maly "uraz" jesli chodzi o moc bo mam w tej chwili zasliacz 400W (Deer) i ogranicza mi podkrecalnosc sprzetu (tak wynika z moich testow) wiec myslacz przyszlosciowo chcialbym jakis porzadny zasilacz zeby sie nie martwic. pozdrawiam BusterX P.S. pomysle o Huntkey'u :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 spox, ale zauwaz ze deer, to taki codegen z inna nalepka ;) To ze on jest 400W to nic nie znaczy, gwarantuje ci ze jesli wzialbys np. huntkeya 400w, albo chiefteca 420, to psokojnie uciagnal by twoj sprzet. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusterX Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Niestety masz racje - ale jak kupowalem obudowe to szczerz mowiac nie zwracalem uwagi na firme tylko na moc :oops: a teraz ... kiszka ziemniaczana. Teraz zbieram na fajna obudowe (Antec) i porzadny zasilacz :-) pozdrawiam BusterX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 spox, ale zauwaz ze deer, to taki codegen z inna nalepka ;)no to jest nadinterpretacja :D To ze on jest 400W to nic nie znaczy, gwarantuje ci ze jesli wzialbys np. huntkeya 420w, albo chiefteca 420, to psokojnie uciagnal by twoj sprzet.Pozdro!...no może 400W to przesada, ale codegen to to na pewno nie jest. Miałem pare sztuk w rękach, za cene 90PLN+vat to dla mnie najlepszy zasilacz z roczną gwarancją. To tyle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 hmmm, ok, nie bede nic mowil bo nie widzialem tych deer'ow w akcji. Tylko jakos takie mam do nich nastawiemie. Poprostu nikt na forum dobrze o nic nie pisal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...