PiAsEk Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 a ja pamietam jeszcze narodziny 1 stronki Liska ;P zupelnie inna nazwa itp 8) a teraz to juz mi sie nawet nie chce na tweaka zagladac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 a ja pamietam jeszcze narodziny 1 stronki Liska ;P zupelnie inna nazwa itp 8) a teraz to juz mi sie nawet nie chce na tweaka zagladac ;)Bo ty [gluteus maximus] jesteś :) Nawet już mnie nie odwiedzasz :( Nie lubie cie, hehe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Bo ty [gluteus maximus] jesteś :) Nawet już mnie nie odwiedzasz :( Nie lubie cie, hehe :wink:Oho, cenzura i mnie dopadła :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ja mam pytanie do Naczelnego ;] Czy zeby dostac jakis inny "status" niz "Uczestnik" [Niekoniecznie od razu INKWIZYTOR jak to ma reed;)] to torzeba przelac odpowiednia sumke na pewne konto czy wystarczy sie ladnie usmiechac:)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Wyslac smsa "status" na nr 7100666 Cena smsa 100zl + VAT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 NIe no ale ja tak na serio pytam :) Fajnie by bylo miec tam cos odjechanego :) A moze treba sobie zasluzyc? Jesli jest to ABSOLUTNIE NIEMOZLIWE to ok, nie bede blagal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ok to na serio Trzeba zasluzyc i wypracowac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ok rozumiem wszystko jasne ;] NO to lece "pracowac" czyli pomagac Noobom w ich problemach z PC :) Pozdrawaim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ok rozumiem wszystko jasne ;] NO to lece "pracowac" czyli pomagac Noobom w ich problemach z PC :) Pozdrawaim :)Jonathan kłamie, wystarczy przelać $$$ na moje konto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 A wtedy Lisek poda ci numer mojego konta abym mógł otrzymać fundusze na zmiany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 A wtedy Lisek poda ci numer mojego konta abym mógł otrzymać fundusze na zmiany ;]Lisek przy takiem motywacji sam da sobie radę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 E tam ;] Zablokowałem panel ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 E tam ;] Zablokowałem panel ;]]]A ja przelew :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Heh - juz wiem skad macie kase na nowe testy i recenzje :) Wszystko jasne sie zrobilo.... Coz - a myslalem ze wystarczy byc grzecznym i pomagac slabszym i biedniejszym :) Zaczynam zbierac kaske :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 E tam ;] Zablokowałem panel ;]]]A ja przelew :P A chcesz bana? ;PPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 A chcesz bana? ;PPPPPPPPPPPBuahaha, ja mam znajomości u redakcji! Możesz mi naskoczyć! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Osz ty... podkupiłeś wszystkich! ;]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ludziska :) Nie kloccie sie bo zawolam Moderatorow i oni wam pokaza :):):) Myslicie ze jak macie ine statusy to jestescie fajni? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 A ja mam paszport Polsatu... i nikt mi sie nie postawi :P Co do statusow : Macie jakis cennik ?? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 A ja mam paszport Polsatu... i nikt mi sie nie postawi :P Co do statusow : Macie jakis cennik ?? :twisted: Wyslac smsa "status" na nr 7100666 Cena smsa 100zl + VAT :lol: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 A ja mam paszport Polsatu... i nikt mi sie nie postawi :P Co do statusow : Macie jakis cennik ?? :twisted: Wyslac smsa "status" na nr 7100666 Cena smsa 100zl + VAT :lol: :evil:Chodzilo mi o bardziej szczegolowy... np ile za czerwony kolor.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 To jest tak liczy sie: 1. Ilosc znakow 2. Kloro 3. Data waznosci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 a pamietacie forum na dyskusje.pl ?? jeszcze dziala http://www.dyskusje.pl/postlist.php?Cat=&Board=tweak i mam nawet tam jeszcze konto tylko hasla zapomnialem :/ to byly czasy, bicie rekordu w ilosci postow pierwsze WC na osiedlu :) i spalone 2 durony i plyta w jednym tygodniu Tak i post anty Kazikowy. Przez tamto forum dotarłem do Tweaka. PS. Wtedy skrót RaF rozwinąłem Royal Air Force ku ogólnej uciesze dyskutujących :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 jest i moderator. zaraz zrobie tu porzadek z tymi dwoma offtopicowcami :wink: ja mam na was sposob spije was i wymusze odblokowanie panelu i przelewu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 [...]ja mam na was sposob spije was i wymusze odblokowanie panelu i przelewu :lol:A skąd taka pewność że to ty ich opijesz a nie oni ciebie ??? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 [...]ja mam na was sposob spije was i wymusze odblokowanie panelu i przelewu :lol: A skąd taka pewność że to ty ich opijesz a nie oni ciebie ??? :wink: Bo bedziemy pic wodke (absynta) a te dwa osobniki to piwosze :wink: Tak jestem spiacy, ze zamiast zacytowac to edytowalem twojego posta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Tak jestem spiacy, ze zamiast zacytowac to edytowalem twojego posta :lol: Hehe spoko :wink: Bo bedziemy pic wodke (absynta)[...]No to już wiem z kim można się zmierzyć na 2 zjeździe userów tweak.pl , oczywiście jeżeli będzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 a ja myślałem że paranoik w winiaczach gustuje ;) P.S. niech jakis moder jak mu sie bedzie chciało wyczysci ten topic z durnych postoow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Jakich durnych? Ja sie tylko chcialem dowiedziecz czy moge miec inny status a wy tu o winiakach :P:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ja zagrozilem, ze przejme serwis i juz mam inny status :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...