Slayer Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ..to macie wszytko mi tu napisać o kręceniu Radeona 8500 :lol: :lol: Czy ktoś podkręcał napiecie na ty Radeonie ołówkiem? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ej...no co jest? Czemu nic nie napisaliście? :? :( 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Jutro odieram to cudeńko z poczty...a i nową kartę muzyczną od Mint-a, jakaś 6 kanałowa..to się jutro zacznę bawić! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 napisalbym ci, ale nie znam sie za dobrze na kreceniu radka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 co tu duzo pisac, looknij na ta strone http://www.xbitlabs.com/video/radeon8500-overclocking/ i wszystko jasne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 łoooł!~!!!! 8O 8O 8O 8O Ale żeźnicki motyw 8O 8O Spoko- chyba to już kiedyś widziałem- dzięki, resztę sobie sam poszukam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 łoooł!~!!!! 8O 8O 8O 8O Ale żeźnicki motyw 8O 8O Spoko- chyba to już kiedyś widziałem- dzięki, resztę sobie sam poszukam 8) Co odrobinki lutowania sie wystraszyles ? :lol: Ale te wyniki po @ !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...