Salik Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Mam mały problemik, potrzebuję mieć pod . na klawiaturze numerycznej kropkę, a mam przecinek. Jak to zmienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 W panelu sterowania są "opcje regionalne i językowe" ( tak się to nazywa w Win2003, w XP będzie podobnie ). Zmień symbol dziesiętny z przecinka na kropkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salik Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 W panelu sterowania są "opcje regionalne i językowe" ( tak się to nazywa w Win2003, w XP będzie podobnie ). Zmień symbol dziesiętny z przecinka na kropkę.hmm lamerem nie jestem, i to już zrobiłem... ale nie pomogło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...