Pan_Borowik Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Patent na Fallout 2 sam wykminiłem, ale w kilkanaście minut to przejść całego mi się nie udało, zresztą za bardzo lubię Fallouta żeby coś z niego skracać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zassałem sobie też qucik'a z Q2 jako demo w paku ale mi nie działa, wyskakuje błąd typu "Wystąpił problem z aplikacją nocheat.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." Tak wygląda ten plik: http://img204.imageshack.us/img204/4990/1231xp.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 jak ktos ma q2 quick to niech zrobi upa i da tu linka bardzo prosze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Z tąd możesz zassać -> http://www.planetquake.com/qdq/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef182 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Siema. Macie link do strony na ktorej sa takie filmiki (nie wiem czy ktos to wczesniej podawal). http://speeddemosarchive.com/ Ktos wczesniej mowil o Doom'ie 3, juz go przeszli w 1h 40m ;) Pozdro Edytowane 13 Stycznia 2006 przez szef182 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) wszedzie jest tylko te 3 mb demo , ma ktos namiar na jakis q2dq avi ? znalazlem cos ale na niemieckiej stronie i trzeba czekac zeby sciagac :/ Edytowane 13 Stycznia 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 wszedzie jest tylko te 3 mb demo , ma ktos namiar na jakis q2dq avi ?Też na to czatuję. :) Bo z paka mi nie idzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Też na to czatuję. :) Bo z paka mi nie idzie :?podaj linka do avika bo juz q2 nie mam :( tez poczekam w kolejce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) Szukałem w necie Q2 quick done ale natrafiłem na jakiś inny Q1 "Speedgaming - Quake in 10min 58sec - QdQ - The Rabbit Run" ->http://ts.searching.com/torrent/275403/Spe...igh_quality_avi Tylko nie wiem czy warto to ściągać. A może jednak ściągne :) Edytowane 13 Stycznia 2006 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Znalazłem właśnie jakiś Done Quick z Quake'a 2 Q2DQ2DivX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 no to ciagne za 2h zdam relacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 dopiero za 2h ? :P , dzieki za linka troche sie wlecze 340-380 kbs ale co tam , za kilka min bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 i czym tu sie chwalić ? że masz szybsze łącze internetowe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 lol , napisalem ze sie sciaga wolno a gosc na to ze sie chwale :D , btw ten filmik jest strasznie ciemny , i nie ma takich efektownych akcji jak w q1dq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 zapodawaj relacje ! BTW - ja tez uwazam ze sie chwalish ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 lol , niech bedzie ze sie chwale , przeciez 300 kbs to predkosc swiatla :D , macie jakies kompleksy albo cos ? napisalem to tylko dlatego zeby ludzie wiedzieli z jaka predkoscia sie mniej wiecej sciaga , a co do filmiku , szczerze mowiac nawet mi sie nie chcialo ogladac go calego , jest strasznie ciemny , jakos qdq mnie bardziej zaciekawil , moze jako demo bylby lepszy szczegolnie z q2 evolved , ale niechce mi sie szukac i instalowac q2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) TEK9 - dzieki za relacje - teraz wszystko jasne....sory.......[powiedziales ze filmik jest ciemny] ;] PS: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « chwalisz sie, chwalish sie, chwalish, chwalisz, chwalisz...hyhyhy;] Edytowane 13 Stycznia 2006 przez ChomiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 TEK9 - dzieki za relacje - teraz wszystko jasne....sory.......[powiedziales ze filmik jest ciemny] ;] PS: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « chwalisz sie, chwalish sie, chwalish, chwalisz, chwalisz...hyhyhy;] za to twoje posty wnosza duzo do dyskusji , a mnie twoja opinia wisi i powiewa , jakby mnie to obchodzilo co jakis gosc ktorego na oczy nie widzialem pisze na necie , i nie wiem co wiecej mozna napisac o tym filmie jak kazdy wie czego sie po nim spodziewac , filmik jest tak ciemny ze trzeba wytezac wzrok aby zobaczyc cyfry na koncu levelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 mi tez wolno lecial bo tylko 50kb/s ale tu nie o tym ;) filmik jest naprawde fajniutki, choc momentami wydawalo mi sie ze z chetami (kilka rocket-jumpow i health ani troszke nie zmalal <_< ) ogolnie przypomnialy mi sie stare czasy (noce spedzone w kafejkach :P) polecam go wszystkim, ale szczerze mowiac ten z q1 wywarl na mnie wiksze wrazenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 z q2 evolved :lol: bez sensu - trzeba by było wyłączyć te wszystkie pożal sie Boże "bajery" podczas rj ekran sie rozmazuje, tak samo w wodzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Macie racje Q. wywarł extra wrażenie :D , a film z Q2 też jest dość niezły (troche za ciemno w tym filmiku) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 to sobie rozjasnij :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Nie musze bo znam to prawie całe na pamięć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Oj pamiętam ten filmik z Q1 nieźle chłopaki dawli chyba z tego co pamietam najszybybszy level byl w 9 sek. w 8 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Archeolog :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 A jaki jest rekord dla Quake 4? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...