Skocz do zawartości
SentineL

Quake 1 w 12 minut?

Rekomendowane odpowiedzi

Zassałem sobie też qucik'a z Q2 jako demo w paku ale mi nie działa, wyskakuje błąd typu "Wystąpił problem z aplikacją nocheat.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."

Tak wygląda ten plik: http://img204.imageshack.us/img204/4990/1231xp.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszedzie jest tylko te 3 mb demo , ma ktos namiar na jakis q2dq avi ? znalazlem cos ale na niemieckiej stronie i trzeba czekac zeby sciagac :/

Edytowane przez tek9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem w necie Q2 quick done ale natrafiłem na jakiś inny Q1 "Speedgaming - Quake in 10min 58sec - QdQ - The Rabbit Run"

->http://ts.searching.com/torrent/275403/Spe...igh_quality_avi

Tylko nie wiem czy warto to ściągać.

A może jednak ściągne :)

Edytowane przez ::snoopy::

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol , niech bedzie ze sie chwale , przeciez 300 kbs to predkosc swiatla :D , macie jakies kompleksy albo cos ? napisalem to tylko dlatego zeby ludzie wiedzieli z jaka predkoscia sie mniej wiecej sciaga , a co do filmiku , szczerze mowiac nawet mi sie nie chcialo ogladac go calego , jest strasznie ciemny , jakos qdq mnie bardziej zaciekawil , moze jako demo bylby lepszy szczegolnie z q2 evolved , ale niechce mi sie szukac i instalowac q2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TEK9 - dzieki za relacje - teraz wszystko jasne....sory.......[powiedziales ze filmik jest ciemny] ;]

PS:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
chwalisz sie, chwalish sie, chwalish, chwalisz, chwalisz...hyhyhy;]
Edytowane przez ChomiK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TEK9 - dzieki za relacje - teraz wszystko jasne....sory.......[powiedziales ze filmik jest ciemny] ;]

PS:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
chwalisz sie, chwalish sie, chwalish, chwalisz, chwalisz...hyhyhy;]

za to twoje posty wnosza duzo do dyskusji , a mnie twoja opinia wisi i powiewa , jakby mnie to obchodzilo co jakis gosc ktorego na oczy nie widzialem pisze na necie , i nie wiem co wiecej mozna napisac o tym filmie jak kazdy wie czego sie po nim spodziewac , filmik jest tak ciemny ze trzeba wytezac wzrok aby zobaczyc cyfry na koncu levelu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tez wolno lecial bo tylko 50kb/s ale tu nie o tym ;)

filmik jest naprawde fajniutki, choc momentami wydawalo mi sie ze z chetami (kilka rocket-jumpow i health ani troszke nie zmalal <_< )

ogolnie przypomnialy mi sie stare czasy (noce spedzone w kafejkach :P)

polecam go wszystkim, ale szczerze mowiac ten z q1 wywarl na mnie wiksze wrazenie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi