SentineL Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Slyszalem ze po necie krazy film o tym jak koles przeszedl calego quake`a 1 w 12 minut!! Dla mnie wydaje sie to niewiarygodne ale ponoc to prawda. Moze Wy wiecie cos na ten temat albo skad mozna ten film sciagnac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 jak sie uda to mozesz sprobowac >> TUTAJ << bittorrent wymagany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Slyszalem ze po necie krazy film o tym jak koles przeszedl calego quake`a 1 w 12 minut!! Dla mnie wydaje sie to niewiarygodne ale ponoc to prawda. Moze Wy wiecie cos na ten temat albo skad mozna ten film sciagnac?? nie jeden tylko kilku jest specjalny team od tego i goscie sobie przechodza gre na czas :mrgreen: proboj tu: http://www.planetquake.com/qdq/qdqwav.html i tu: http://gamefiles.blueyonder.co.uk/blueyond...quakedonequick/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Widziałem ten filmik - goście są maniakami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 A q2 przeszli w 21 minut (na hardzie of coz...), choc da sie jeszcze szybciej. Ogolnie szukaj pod haslami Quake Done Quick i Quake2 Done Quick. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 heh sciagam to cos bo oczom nie wierze w to co tu piszecie ;) mam nadzieje ze sie nie rozczaruje i ze nie jest to robione na jakims godmod + flymod ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 nie ma god mode ani fly mode :> jest tylko skill + bunnyhopy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 mam nadzieje ze sie nie rozczaruje i ze nie jest to robione na jakims godmod + flymod ... :lol:Powiem tak... po obejrzeniu tego swiat juz nigdy nie bedzie taki sam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 hhehe widziałem i powiem że Matrix Istnieje :D Filmik wypas, tylko czekać jeszcze 3/4 lata, aż ktoś przejdzie Doom'a 3 w 30 minut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 a jak sciagnac filmik do Quake2 Done Quick ale bez rejestracji? zna ktos jakiegos url'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 OMFG 8O co to bylo ???????? :lol: nie chcialbym trafic takiego kolesia na sieci ... nawet grajac w sims'y ;) 1/4 czasu do tego to jeszcze jazda windami :P ciekawe czy film widzieli tworcy gry ;) pewnie im kopara opadla bo nie planowali gry na 12 minet ;) fajnie to musi brzmiec: "upsss ... za 15 minet leci fajny film ... przejde se quake'a i siadam ogladac " :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Dzieki za linki! Jeszcze 2h30min i sie sciagnie wtedy dodam komentarz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 heh, fajne, musze spróbować na czas przejść q1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 co to bylo ???????? :lol: nie chcialbym trafic takiego kolesia na sieci ... nawet grajac w sims'y ;) To nie byl jeden koles tylko caly team... kazdy przechodzil wszystkie levele, a wybierane byly najlepsze czasy. 1/4 czasu do tego to jeszcze jazda windami :PDa sie to przejsc jeszcze szybciej, bo oni nie uzywali strafe-jumpow (o czym napisali w readme, takie bylo zalozenie), a one potrafia znacznie przyspieszyc poruszanie sie (oczywiscie jesli mowa o Q2DQ2, bo QDQ nie widzialem...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ci panowie to pewnie wiekszosc wolnego czasu nad qwakiem siedza . kiedys widzialem taki plakat "stanowisko gracza w q3" zamiast fotela kibel , na okolo syf i pudełka po cd i pizzach . mysle ze ten obrazek odzwierciedlił by stanowiska tych kolesi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 odpowie ktos na moje zapytanie? chodzi o linka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 To nie byl jeden koles tylko caly team... kazdy przechodzil wszystkie levele, a wybierane byly najlepsze czasy. no to w teamie czy nie ... ale przeszli go siadajac na zmiane do leveli lub jednak zrobil to 1 koles ... na koncu jest podsumowanie ze zrobili calosc w 12:23 wiec nie sa to jak napisales "wybierane (...) najlepsze czasy" - przynajmniej ja tak sadze ;) jakby wybrali najlepsze to calosc bylaby sadze bardziej wykrecona ... choc moze sie myle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Jak do wieczora nie znajdzie to Ci wystawie, ale teraz nie chce mi sie schylac po plytke ;) pozatym mam srednio czasu... Gie-eN-Zet Przeczytaj odopwiedz na pytanie "How do you turn the demos into a run?" w FAQ Lektura tego tez nie zaszkodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 bosheee, co oni zrobili z tą grą... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Z jednej strony robi wrażenie (jak jest coś takiego z Q2 to tez chętnie oglądnę), z drugiej to takie quasi przejście - przeciez nie wytłukli wszystkich potworów :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Crazy_Ivan jest taki filmik na ktorym przechodza 100% gry zabijajac wszystko i odnajdujac wszystkie secrets ostanio wyszedl taki na ktorym gibuja kazdego potwora ale to sie juz musialo chlopakom strasznie nudzic :mrgreen: wiem ze gdzies jest albo taki filmik albo demo w ktorym goscie graja fiendem i tak przechodza gre, bardzo fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Heh, wlasnie obejrzalem filmik no i jestem pod wrazeniem :). Kolesie znaja kazdy etap na pamiec a wiekszosc jumpów wykonuja za pomoca granatnika - lol. Im naprawde musi sie nudzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Crazy_Ivan jest taki filmik na ktorym przechodza 100% gry zabijajac wszystko i odnajdujac wszystkie secrets ostanio wyszedl taki na ktorym gibuja kazdego potwora ale to sie juz musialo chlopakom strasznie nudzic :mrgreen: wiem ze gdzies jest albo taki filmik albo demo w ktorym goscie graja fiendem i tak przechodza gre, bardzo fajne :D tak sie tylko pytam co oznaczaja te zwroty ps ciagle czekam na linka z takim fast-przejsciem ale w q2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 jak strzelisz w potwora/playera i rozpadnie sie na drobne kawalki to wtedy jest gib :mrgreen: fiend hmm wyglada troche jak przerosniety pies i bardzo daleko skacze :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ps ciagle czekam na linka z takim fast-przejsciem ale w q2Ale Ty upierdliwy jestes... Ale znaj laske Pana :) suck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ps ciagle czekam na linka z takim fast-przejsciem ale w q2Ale Ty upierdliwy jestes... Ale znaj laske Pana :) suck poprostu mi sie to spodobalo i chce zobaczyc jak to robia w q2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 mam modem i zani m to zassam to ... jedno pytanie czy oni przechodza to ze sztuczka no clip czy jak ? przeciez to niemozliwe zebytaka gre przejsc w tak krotkim czasie no halo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 8O 8O 8O Niech mi teraz ktoś przejdzie CALL OF DUTY na weteranie w 12 minut to ma u mnie zgrzewke browców i czopke gruszek gratis!!! Są chętni? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Dzieki za wczesniejszego linka ale nie chodzio mi o jakiegos paka do gry (pewnie replay jakis). chodzilo mi o praktyczny filmika jak z q1 (ma chyba za 160mb). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ojoj, ten film jest starawy. Nigdy nie zakladalem topica bo myslalem, ze kazdy juz go widzial :) Mam obydwa te filmiki. Ten z q2 tez jest niezly. Najbardziej podoba mi sie wykorzystywanie roznych powerupow do powstrzymywania drzwi przed zamykaniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...