thomson Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 moje pytanie jest następujące: czy ktos korzystał z tego dobrodziejstwa radeona i na ile jest to przydatne ?? oraz co sądzicie o tej karcie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 nie spodziewałem się wielu odpowiedzi, ale czy nikt nic nie wie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Nie mam co prawda 7500, ale mam za to Radeona VE 32SDR, karta jest raczej kiepska, ale nigdy juz nie kupie zadnej karty graficznej bez obslugi 2 monitorow. Na drugi monitor przerzucam: monitorowanie kompa (MBM), postep kopiowania/nagrywania, winampa + playlista, tekst na podstawie ktorego mam cos napisac i cokolwiek innego co zajmuje miejsce na glownym ekranie. Dziala bez dodatkowych sterownikow (poza tymi od grafiki) od 98 w gore. Problemy sa 2, nie moge odpalic filmu w pelnym ekranie na tym 2 monitorze (ale poszerzyc okno moge, wiec do obejscia) i kiedy podlaczam sie pod TV-out caly ekran drugiego monitora lata (ehh, zaklocenia)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ok dzięki za odpowiedz chyba się zdecyduje na tego radeona7500 mimo ze nie jest to najwydajniejsza karta; ale bardzo zainteresowała mnie funkacja 2 monitorków jako ze planuje zmiane mojego :) , starą 15` mozna zawsze do czegos wykorzystać -dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Witchhunter: Uzywasz moze ICQ? Jesli tak to czy potrafisz dac je na drugi monitor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...