Pioterek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Od pewnego czasu na jednym programie (TVP2) przez monitor przebiegają z góry na dół pasy, a w głośnikach słychać trzaski. Na innych programach jest lepiej ale czasem też można to zaobserwować. Karta to Pixel View Play TV a system XP Pro. Karta odbiera sygnał z anteny szerokopasmowej. Jakość sygnału jest dobra. Czy ktoś miał podobne problemy i jak temu zaradzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 karta tv potrzebuje mocniejszego sygnalu niz tv ale zeby poprawic odbiorsprubuj : 1 sprawdzic caly kabel antenowy i wszystkie koncówki to bardzo ważne! 2 skorzystaj z jtv i moretv.prv.pl bo one dają jakby lepszy obraz :) 3 mozesz sprubowac z wzmacniaczem sygnalu ale nie wiem czy to pomoze 4 kiedys widzialem jak koles zrobil sobie z pudelka po kasecie VHS i folii aluminiowej ekran na karte tv ale ze wzgledu na mozliwe zwarcie nie polecam tej metody ale mozesz sprubowac :) 5 wejdz na tvinpc.prv.pl (moja stronka :D) i zadaj to pytanie na foprum moze ktos mial taki problem i ci pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Dzięki za rady. Dziwne jest to że jeszcze niedawno wszystko działało bez zastrzeżeń. A teraz się zaczyna psuć. Boję się że to może się jeszcze pogorszyć. Mam też pewne podejrzenia co do zasilacza. Ale to jest Hunt Key i to jeszcze na gwarancji. Spróbuję go wymienić na chwilę i sprawdzę co będzie. Czy ma ktoś jeszcze jakieś sugestie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...